2777
2789
عنوان

از بلاکی دراور

160 بازدید | 19 پست

ما جداشدیم و کات کردیم 

یه شب بحث شد و زد بلاکم‌کرد الان‌بعد چندماه از بلاکی دراورده 

ولی تو واتس اپ‌بلاکم 

تو اینستا بلاک نیستم 

چرا اینکارو کرده!

سسخله

از اونی که روزی ده بار می‌گفت دورت بگردم چخبر؟! هنوز داره میگرده یا تو اولین خروجی پیچید به بازی؟!:) گاهی اوقات حسرتِ تکرار یک لحظه،دیوانه‌ کننده‌ترین حس دنیاست🥲

چراغ سبزه بخشیده منتظره بری ازخواهی منم اینطوریه البته کلا بلاک نمیکنم 😂پروفمو خندون ببینه بسوزع

پفک نخور شور بشی... یه وقت ازم دور بشی... لیمو نخور ترش بکنی... منو فراموش بکنی... ادامس بخور تا باد کنی... منو همیشه یاد کنی....

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم ولش من کسی که دوستش داشتم عاشق یکی دیگه شد وقتی با من بود از واتساپ بلاکم کرد بعد هر چقد فش دادم تو تلگرام اصلا بلاک نکرد الانم بلاک نیستم نمی‌دونم چرا ولی مهم نباشه برات

چراغ سبزه بخشیده منتظره بری ازخواهی منم اینطوریه البته کلا بلاک نمیکنم 😂پروفمو خندون ببینه بسوزع

من قبلا چن ماه پیش رفتم‌عذرخواهی زد بلاکم کرد 

دیگه تمومه من عذرخواهی ندارم کنم 

اخه چه چراغ سبزی تو واتس که بلاکم

عزیزم ولش من کسی که دوستش داشتم عاشق یکی دیگه شد وقتی با من بود از واتساپ بلاکم کرد بعد هر چقد فش دا ...

دقیقا کاراشون اصلا نباید مهم باشه اینا ادم بودن میموندن 

همه چی بین ما همون شب بعد فحاشیاش تموم شد 

من قبلا چن ماه پیش رفتم‌عذرخواهی زد بلاکم کرد  دیگه تمومه من عذرخواهی ندارم کنم  اخه چه ...

😂😂😂غرور بچه جریمه دار میشه کوتاه نیا همیشه اون میاد تو خواهی 

پفک نخور شور بشی... یه وقت ازم دور بشی... لیمو نخور ترش بکنی... منو فراموش بکنی... ادامس بخور تا باد کنی... منو همیشه یاد کنی....
من غرورم خورد شد پیشش اون اهل خورد کردن غرورش نیست

ولش ارزش نداره ما رفیقیم اینجوری نگا نمی‌کنیم 😂