2777
2789
عنوان

میدونین دارم به چی فکر می کنم☺

67 بازدید | 9 پست

تاپیکای قدیمی نی نی سایتو دیدم.واسه سال ۸۸،۸۹

نمی دونم از کی نی نی سایت ساخته شده؟فکر کنم ۸۵

ولی دارم به این فکر می کنم که ۲۰ سال دیگه که ما ۴۰یا ۵۰ سالمون میشه فکر نکنم بیایم نی نی سایت،بعد اون جوونا میان تاپیکای سال های ۹۸-۹۹-۱۴۰۰ رو ببینن اون موقع دیگه سال ۱۴۲۰😍منم شاید نوه دار بشممممم خداااا🥺بعد همون نوه های ما میان میگن این مامان بزرگمه هاااا.سال ۱۴۰۰ اخی ماهم یه روز یادگار میشیم تو نی نی سایت یعنی؟؟؟🤗☺خداکنه که اون موقع هم نی نی سایت پا برجا باشه ما از راه نوه هامون باهم صحبت کنیم😃🤩چه خوبهههه ما الان به سال ۸۸ نگاه می کنیم اونا ۱۴۰۰😉نظرتون چیه؟

بنظرتون ما هم یادگار میشیم؟میان سراغ تاپیک های ما؟دنبالمون می گردن؟😊😇

گذشتم از گذشته ای که گذشت...🍃

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واییی خدا نکنه😂😂

با این تاپیکای مضخرفم😂😂

🦋🖤Johnny depp fan🖤🐰                                            #پاترهد○-○⚡    #slytherin🍏                                              زرتشت چه زیبا گفت : ای کاش آنقدر آب داشتم تا جهنم را خاموش می کردم و آنقدر آتش داشتم تا بهشت را می سوزاندم، که مردم خدا را برای خودش بپرستند نه برای بهشت و جهنم :)🌌                                               
فکر کنم کاربرای الان همونایی هستن که اون زمان مامانشون برا بارداریشون تاپیک میزدن

😂😂خواهرم اینجا نیست

ولی سال ۸۹ خواهرم ،خواهرزادم رو باردار بود

گذشتم از گذشته ای که گذشت...🍃