2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برای امیکرون شنیدم ی سرم هس رینگر اسمشه کلی ویتامین و اینا توشه حالا قبل اینکه بزنین به دکتر یا پرستار شرایط خودتون رو بگین واستون ضرر نداشته باشه ❤❤❤❤

قرص جوشان بخورین میتونین این شربت ایمونس خوبه بخورین بعد غذا بخورین که میشه روزی 2 قاشق 😬❤ 

قرص جوشان ویتامین c  هزار میلی گرم رو میتونین  روزی 1 دونه بخورین خیلی اگه از طعمش بدتون میاد همون شربت بالا رو بخورین 

آب هویج آب سیب و اب پرتغال عالیه 

روزی 3 بار اب نمک خوبه 

سرخود آنتی بیوتیک که یکیش اینه 👈( ازیترومایسین )مصرف نکنین فقط همونی که دکتر  میگه مصرف کنین چون عوارض داره بدن در برابرش مقاوم میشه ولی اگه دکتر گفت دیگه بخورین عیب نداره 😇 

ویتامین D سر خود نباید بخورین چون چربه عوارض داره و دوز های مختلفی داره 

باید ازمایش خون بدین پزشک تشخیص بده😘😘

الهی همه حال دلشون عالی باشه الهی آمییین🤩🤩

نبردیش دکتر تب خطر ناکه من دخترم دیشب تا دیدم سرفه میکنه و یکمی تب داره سریع ساعت ۳شب بردمش دکتر ایبو پروفن و سرماخوردگی کودکان همراه دیفن هیدرامین و ویتامین سی دادبه دخترم شماهم اگه نبردید پاشید سریع ببرید

یکسالشه دیشب بردیم دکتر، سرم و شیاف و دارو داده، ولی تبش هی پایین بالا میشه

فقط تند تند پاشویه بده بچه رو 

دوتا پارچه خیس کن ، ببند به مچ پاهاش، یدونه به این پا، یدونه به اون پا ، هروقت هم حس کردی نم دستمال گرفته شد دوباره خیسشون کن 

برای بچه این سن باید دو سه روزی بالاسرش باشی و پاشویه بدی، راه دیگه ای نداره

ریشه هایم را با دست های سیاست گره می زنم.!!!