2777
2789
منم  اومدیم مهمونی اما بابام نمیاد بریم خونه داره حرف میزنه😂

از دست این باباهاااااا❤️‍😂

توکلم فقط به خودته خدا جون  میشه برای بارداریم صلوات بفرستین

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من امروزبرام خیلی روز عجیبی بود بااینکه اصلا انتظارنداشتم امروز فهمیدم نی نی هام دوقلوان 

به سلامتی ایشالله صحیح و سالم بغلشون کنی تورو خدا واسه منم دعاکن نی نی دار بشم اونم پسر😭

به سلامتی ایشالله صحیح و سالم بغلشون کنی تورو خدا واسه منم دعاکن نی نی دار بشم اونم پسر😭

انشاالله که میشی منکه هنوزفکر میکنم الکیه چون اصلا نداریم دوقلو

خوشبختی یعنی خونوادمون داره سه نفره میشه😍😍
انشاالله که میشی منکه هنوزفکر میکنم الکیه چون اصلا نداریم دوقلو

اگه خدا بخواد همه چی جور همه چی ممکن میشه 👌🏻ایشالله صحیح و سالم باشن ولی جنسیتشون معلوم نیست؟ 

اگه خدا بخواد همه چی جور همه چی ممکن میشه 👌🏻ایشالله صحیح و سالم باشن ولی جنسیتشون معلوم نیست؟  ...

نه هنوز خیلی زوده شیش هفته ام یکیشونم هنوز شیش نشده قلبشم تشکیل نشده گفت فعلا وقت داره یکم نگرانم

نه هنوز خیلی زوده شیش هفته ام یکیشونم هنوز شیش نشده قلبشم تشکیل نشده گفت فعلا وقت داره یکم نگرانم

ایشالله که سالمه و قلبشم تشکیل میشه عجله نکن فقط بسپار به خدا و امید و ایمانتو از دست نده

ببخشید ولی میتونم بپرسم تحت نظر دکتر بودی یا ناخواسته بوده یه خودت اقدام کردی؟ 

ببخشید ولی میتونم بپرسم تحت نظر دکتر بودی یا ناخواسته بوده یه خودت اقدام کردی؟ 

نه ناخواسته نبود رفتم دکتر گفتم میخوان باردارشم برام پاپ اسمیر وآزمایش خون وادرارنوشت گفت مشکلی نداره یه ماه اسیدفولیک بخور بعداقدام کن من ولی یه ماه صبرنکردم ازهمون موقع اقدام کردم ماه چهارم باردارشدم

نه ناخواسته نبود رفتم دکتر گفتم میخوان باردارشم برام پاپ اسمیر وآزمایش خون وادرارنوشت گفت مشکلی ندار ...

به سلامتی عزیزم پاپ اسمیر چجوریه چرا انجام دادی ببخشید من انقدر سوال میکنم اخه تنبلی تخمدان دارم خیلی بچه دار شدن سخته تحت درمانم فعلا