2777
2789
عنوان

بیاین یه چیزی بگید حالم خوب شه💔

150 بازدید | 6 پست

نمیدونم چرا خستم همرو نصحیت میکنم میگم دنیا دو روزه شاد باش ولی خودم چی... 😔💔

چرا خدا نگام نمیکنه💔

حالم اصن خوب نیست

🟩🦁🟥 تا ابد✨💫" برات اون لبخندی رو ارزو میکنم که بعدش میگی : آخیشششش بالاخره شد .می دونی رسیدن کلا قشنگه !رسیدن به آدمی که دوست داری ، رسیدن به شغل مورد علاقت، رسیدن به رویاهات . . .برات رسیدن و آرزو میکنم ، صبحی رو که با خوشحالی از خواب پا میشی !می دونم که می تونی ، پس روزات پر از رسیدن رفیقِ من 🤍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چی شده؟😥

... 😔💔

🟩🦁🟥 تا ابد✨💫" برات اون لبخندی رو ارزو میکنم که بعدش میگی : آخیشششش بالاخره شد .می دونی رسیدن کلا قشنگه !رسیدن به آدمی که دوست داری ، رسیدن به شغل مورد علاقت، رسیدن به رویاهات . . .برات رسیدن و آرزو میکنم ، صبحی رو که با خوشحالی از خواب پا میشی !می دونم که می تونی ، پس روزات پر از رسیدن رفیقِ من 🤍
همه مشکلاتی دارن😔 من خودمم حالم خوب نیست😢 از زندگی سیرم 💔😔

☹️🖤😭

به صدسال دیگه فکرکن که نه تنها نیستیم بلکه هیچکی اسم ما رو هم یادش نیست چه برسه به این‌که مهم باشه چه مشکلی داشتیم....هرروز فکرکن توصدسال دیگه هستی.پس نذار هرحرفی دلت رو بلرزونه.هرمشکلی تو رو از پا دربیاره....همه ی اینها گذارست....ظرفیتت رو ببربالا و فقط خدا برات مهم باشه

خدایا بی نهایت شکرت
... 😔💔

سلام  

یه استادی می‌گفت ما سبک زندگی مون غلطه و توقع داریم برامون اتفاق بد نیفته و افسرده و ناراحت نباشیم!

باید سبک زندگی مون رو درست کنیم تا حال روح و جسم مون هم خوب بشه...

میگن آدم یک قدم برداره خدا صد قدم بعدی رو برات میذاره...

شما شروع کن سبک زندگی ات رو سالم کن بعدش به خدا هم توکل کن  

موسیقی زیاد گوش نده افسردگی میاره و انسان رو ضعیف میکنه؛

فیلم ترسناک یا خیانت اینا نبین؛

با آدم های منفی و بی بند و بار نگرد؛

تغذیه سالم، ورزش حتی چند دقیقه در روز در خانه، خواب مناسب بین ۶ تا ۸ ساعت در شبانه روز...

و نکات دیگه سبک زندگی سالم رو رعایت کن انشاالله حالت هم خوب میشه  

متاهلی یا مجرد؟ دانش آموز یا دانشجو هستی؟

🍀🌻خدایا چنان کن سرانجام کار، تو خشنود باشی و ما رستگار 🌻🍀