تو تاپیک قبلی گفتم بازم میگم وایسین....ازقبل تایپ کردم...بچه ها من چتدبار مدل مبکاپ شدم...امروز تو دیوار ی اگهی دیدم گفته بود مدل آرایشی تو پرانتز مدلینگ...من بهش پیام دادم گفتم پیج اینستا دارین..گف نه البوم کاری دارم ...گفتم شرایط کاری ب چ صورته.. گف عکستو بفرست وانساپ ...من از صوزتم فرستادم از نیم رخ اول فک کردم میکاپ کار و شنیون کاره...بعد گف فیس نده قدی بده...تو نگو این مدل لباس میخاد..بهش گفتم من فککردم میکاپ کاری گف نه میکاپ کجابود مدلینگ نوشنم...خلاصه بهش گفنم شما خانمی..گف بله ...منم عکس بدون صورتم رو فرستادم لباس استین کوتاه تاپ بود با شلوار تنگ😭😭😭😭خاک تو سرم...بعد دیدم چیزی نگف گف وایس سرشامم پیام میدم...منم کلا هرعکسی ک فرستادم بعد چندثانیه سین حذف کردم...بعد دیدم پیام نداد پیام دادم گفنم ک اگر مورد تاییدتونه درمرد فصای کاریتون سوالامو بپرسم...بعد گف چندتا عکس همینجوری بفزس😐😐😐😐منم دیه شک کردم گفتم ک اگر موافق باشین حصوزی باهم صحبت کنینم دیدم دیه سین کرد ج نداد😭😭بچه ها ریدم بدجورد...الان همش میگم کاری نکنه باشون ...ماشهرپون کوجیکه نشون کسی نده اونم اشنا دربیاد فک کنن اینکارم😭😭😭بلد ازاین ناراحتم ک عکس چهرمو دادم قبلش😭😭😭میترسم پخشی چیزی شه😭😭😭😭یاکسی ببینه ...یامثلا باپسرای همسایمون اشنا دربیاد😭😭😭بنطرتون از نیم رخ چهره ها قابل شناسایی هست؟😭😭