2777
2789

تایپک بعد میگم  قبلن گفتم بازم‌میگم 

فکر میکنی بدبختی ؟  اینو بخون <<هرکس لایقِ شرایطی ست که تلاش به تغییرش نمیکند>>           اینو باور کردم و دیگه خودمو بدبخت خطاب نکردم 

تو تاپیک قبلی گفتم  بازم میگم  وایسین....ازقبل تایپ کردم...بچه ها من چتدبار مدل مبکاپ شدم...امروز تو دیوار ی اگهی دیدم گفته بود مدل آرایشی تو پرانتز مدلینگ...من بهش پیام دادم گفتم پیج اینستا دارین..گف نه البوم کاری دارم  ...گفتم شرایط کاری ب چ صورته.. گف عکستو بفرست وانساپ ...من از صوزتم فرستادم از نیم رخ اول  فک کردم میکاپ کار و شنیون کاره...بعد گف فیس نده قدی بده...تو نگو این مدل لباس میخاد..بهش گفتم من فککردم میکاپ کاری گف نه میکاپ کجابود مدلینگ نوشنم...خلاصه بهش گفنم شما خانمی..گف بله  ...منم عکس بدون صورتم رو فرستادم لباس استین کوتاه تاپ بود با شلوار تنگ😭😭😭😭خاک تو سرم...بعد دیدم چیزی نگف  گف وایس سرشامم پیام میدم...منم کلا هرعکسی ک فرستادم بعد چندثانیه سین حذف کردم...بعد دیدم پیام نداد پیام دادم گفنم ک اگر مورد تاییدتونه درمرد فصای کاریتون سوالامو بپرسم...بعد گف چندتا عکس همینجوری بفزس😐😐😐😐منم دیه شک کردم  گفتم ک اگر موافق باشین حصوزی باهم صحبت کنینم دیدم دیه سین کرد ج نداد😭😭بچه ها ریدم بدجورد...الان همش میگم کاری نکنه باشون ...ماشهرپون کوجیکه نشون کسی نده  اونم اشنا دربیاد فک کنن اینکارم😭😭😭بلد ازاین ناراحتم ک عکس چهرمو دادم قبلش😭😭😭میترسم پخشی چیزی شه😭😭😭😭یاکسی ببینه  ...یامثلا باپسرای همسایمون اشنا دربیاد😭😭😭بنطرتون از نیم رخ چهره ها قابل شناسایی هست؟😭😭

فکر میکنی بدبختی ؟  اینو بخون <<هرکس لایقِ شرایطی ست که تلاش به تغییرش نمیکند>>           اینو باور کردم و دیگه خودمو بدبخت خطاب نکردم 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نترس چهرت مشخص نیست بالباس خونه نمیشناسنت ولی دیگه حواستو جمع کن

از نیم رخ عکس دادم بش

بچه ها هستین عکس‌نیم رخو بزارم 😭😭

بزارببینم قابل شناساییه یانه

میگن وقیخ میزاره☹

بزار اسی

میگن وقیح ورمیداره ببخشید