2777
2789
متاسفانه هم قافیه مثبت ۱۸ میاد تو ذهنم🙂

میگم توهمونی هستی که به خانومای خونه دار توهین کردی دیگه درسته!!!؟؟؟

یادته نوشتی #‍ مصرف کننده های بی تاثیر!!؟؟

خودتم که بیکاری تاپیک زدی که توقرعه کشی ثبت نام کردیم ودعاکنین به درامد برسم واینا 😑😑😑😑

دختر من میخواستم از تومشاوره بگیرم چطور به درامد برسم مصرف کننده بی تاثیر نباشم که😑😑😑😑😑😂😂

🫡

سه هفته پیش این کاربریو از یکی اینجا گرفتم گفت میخوام تعلیق شم گفتم کد عبورشو بده من . عزیزم من این ...

از یکی گرفتی اینجا؟؟؟😑😂😂😂😂

بخدا من دراز گوش نیستم عزیزدلم ،خودت بودی🤕🤕😑😑😑

خدا کمکت کنه،موفق باشی🖐️🥴 

🫡

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از یکی گرفتی اینجا؟؟؟😑😂😂😂😂 بخدا من دراز گوش نیستم عزیزدلم ،خودت بودی🤕🤕😑😑😑 خدا کمکت کنه،م ...

دراز گوش توهینه شما داری رسما به من توهین میکنی اونم بی دلیل @ناز_خانوم_جان  

ضمنا من واسم اهمیتی نداره که شما چه فکری میکنید شما هم موفق باشید

@نی_نی_یار_پنج لطفا رسیدگی کنید

زخمی به قلبمه که دیگه خدا هم بغلم کنه خوب نمیشه
دراز گوش توهینه شما داری رسما به من توهین میکنی اونم بی دلیل @ناز_خانوم_جان     ضمنا من ...

اصلا میفهمی چی میگی ؟؟؟؟🥴🥴

من بهت میگم فرض نکن من دراز گوشم 🖐️😂😂

الکی دروغ داری میگی 

به خانومای خونه دار توهین کردی الان اینطوری جوش اوردی دیگه ،موندم چرا تعلیق نشدی😑😑😂😂😂😂😂

🫡

اصلا میفهمی چی میگی ؟؟؟؟🥴🥴 من بهت میگم فرض نکن من دراز گوشم 🖐️😂😂 الکی دروغ داری میگی  ب ...

من همکلام نمیشم باهاتون شما هرچقدر که دوسدارید  به تهمت ها و توهیناتون  ادامه بدید و مسخرم کنید من نمیدونم شما با من چه خصومتی دارید واقعا

@نی_نی_یار_پنج‍ لطفا رسیدگی کنید

من همکلام نمیشم باهاتون شما هرچقدر که دوسدارید  به تهمت ها و توهیناتون  ادامه بدید و مسخرم ...

ببین درسته اون تاپیک تعطیل شد وتوهم نترکید کاربریت ...

ولی اسمت هیچ وقت یادم نمیره !!!

این کاربرم اومد بعد اون توهینت تواین تاپیکت بهت این کامنتو گذاشت !!https://www.ninisite.com/discussion/topic/8097232/%d8%af%d9%84%d9%85-%d9%86%d9%85%db%8c%d8%ae%d9%88%d8%a7%d8%af-%d9%87%db%8c%da%86%da%a9%db%8c-%d8%aa%d9%88%db%8c-%d9%87%db%8c%da%86-%d8%b2%d9%85%db%8c%d9%86%d9%87-%d8%a7%db%8c-%d8%a7%d8%b2%d9%85-%d8%a8%d8%a7%d9%84%d8%a7%d8%aa%d8%b1-%d8%a8%d8%a7%d8%b4%d9%87?page=3

منم دیگه باهات همکلام نمیشم هی زرتوزرت ریپ بزن ،دیگه نگاه نمیکنم بای🖐️

🫡

ببین درسته اون تاپیک تعطیل شد وتوهم نترکید کاربریت ... ولی اسمت هیچ وقت یادم نمیره !!! این کاربرم ...

آره از این حجم از انرژی که واسم صرف کردی مشخصه که اصلا واست مهم نیستم...😅 

من اگه تا چند ماهه دیگه هم ریپلای کنم تو دونه دونه میخونی همشو همونطور که الان داری این متنو میخونی😊

میشماسمت توی خصوصی کم باهم گپ نزدیم که یادته که😇 میدونم کدوم قسمت زندگیم آتیشت زده

آره از این حجم از انرژی که واسم صرف کردی مشخصه که اصلا واست مهم نیستم...😅  من اگه تا چند ماهه ...

اتفاقی دستم خورد گفتم اینم بخونم 

دختر اینقددددر دروغ نگووووو 

من تنها کساییکه اینجا باهاشون دوستم بانوآرتمیس،دخترگرانبها ورویام ووالرشتاین هستن که توخصوصی هم باهاشون حرف زدم ،نه تو!!!!!!!!!!!!!

دیگه اعلان چک نمیکنم دروغ ومزخرفاتتو بخونم !!!😂

خدافظ!🖐️

🫡

اتفاقی دستم خورد گفتم اینم بخونم  دختر اینقددددر دروغ نگووووو  من تنها کساییکه اینجا باه ...

ممنونم که کاربری جدیدتو نشونم دادی

فعلا خدا نگهدار.

ایشون برای بار سوم توهین کردن ملاحظه بفرمایید

@نی_نی_یار_پنج‍ لطفا رسیدگی کنید