2777
2789

کرونا گرفتم. گلوم خشک و تحریک میشه سرفه کنم.

اینقدر حالم بده که دیگه فقط ده دقیقه تو دستشویی سرفه و عوق میزدم‌. چقدر اذیت شدم با این امیکرون کوفتی. اصلا هم سبک نبوده و نیست. از درس و زندگی افتادم😩😫🤒😷

وای منم گلوم داره پاره میشه دارم میمیرم

🌺 دکتر تب سنتی اینده ( دوستان تب هم میشه طب هم میشه اصلش برای این موضوع تب هست گیر ندید با تشکر 😐) 🌺 ولی بازم هر سئوالی داشتین ازم بپرسین جواب میدم ، انشالله هیچ بیماری توی دنیا نمونه 🌹حالا که تا اینجا اومدی ی امن یجیب برای بیمارا بگو 🖤🖤💥متاهلم💥

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام اگه داروی خیلی خاصی استفاده نمیکنی یه کم دمنوش و اینا استفاده کن . شیر عسل یا مایعات گرم. گلو رو خشک نگه ندار اینجوری بدتره که خشک باشه

لازم نیست حتماً امپراطور داشته باشی ‌ . خودت ملکه باش و به دنیای خودت حکومت کن  

ده تا بادوم درختی رو تو آب جوش خیس کن ده دقیقه بعد آسیاب کن که نرم بشه بعد بریز تو یه نصف لیوان آب جوش با یه قاشق چایخوری عسل روزی دوبار بخور یعنی آب رو آتیش دو سه روز بخوری خوب میشی

خوردم اما باز اذیتم و انچنان خوبش نمیکنه. از داخل زود خشک میشه.

ببین من آلرژی دارم یه مدت همش اینطوری بودم که شما میگی

برو دکتر بگو دارو داره

من داروهاشو میدونما ولی من دکتر نیستم که یه وقت چیزی میگم مسولیت داره 

ولی دارو میدن خوب میشی