2777
2789

من یه شاگرد دارم که نرخ کلاسش بین 100 تا 200 تومنه 

من چون بار اولم بود خواستم شاگرد بگیرم بشون گفتم که 100 میگیرم برا هرجلسه 

الان ترم اولشون تموم شده و متوجه شدم که این  مقدار کافی نیست 

میخوام بهشون بگم  که ازین به بعد جلسه ای 150 میگیرم 

چون فقط یه ترم اومدن نمیخواستم یهوی گرونش کنم ولی خب نیاز دارم از طرفی م نمیخوام شاگردم از دستم بپره

از فردا ترم جدیدش شروع میشه

لطفا بگید چه پیامی بهشون بدم و چجور بیانش کنم چون من تو اینجور چیزا خوب نیستم

سلام با توجه به اینکه دروس یکم سنگین شده و با نرخ شهریه کلاس ها متوجه شدم شما باید جلسه ای 150 بدید 

فن بیانم همینقدره😐😂

مشکلاتم عین دستمال کاغذی میمونه یکی میکشم یکی دیگ میزنه بیرون😬   چالش حرف ناشناسم🎉🦋🤍        https://harfeto.timefriend.net/16479626085958

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هر جلسه از ترم اول ۱۰۰ بود خب الان بگو هر جلسه از ترم دوم ۱۵۰  البته میشه بپرسم فاصله بین ترم ...

هر ترم تقریبا یه ماه و یه هفته طول میکشه و اینکه ترمشون یکشنبه تموم شد فردا چهارشنبه ست ترم جدیدشون شروعه 

سلام روزتون بخیر از ترم جدید به علت این که دروس شما سنگین و سخت شده مبلغ شهریه افزایش پیدامیکنه و ...

خوبه عزیزم ولی نمیگم سنگین تر شده چون سنگین نشده واقعا 

فقط متوجه شدم اون مقدار کم بود

بگید شهریه ۱۵۰ شده ...ولی اگه یه وقت متوجه شدی نمیتونه این مقدار بده یا چ میدونم  ناراحت شدن و نمیخواد ادامه بده...این ترمم باهاشون بساز ...که نپرن... ..

بگو اشکال نداره حالا ترم بعد باقی شو بهم بدید ...

اینطوری بنظرم هم شاگردتو داری هم پولشو میگیری