2777
2789

سلام پسرم 7 ماه ونیم پیش 35 هفته به دنیااومد باوزن 2300 وقد 49...7 ماهگی بردم بهداشت واسه قد ووزن ،وزنش 7400 قدش هم 65...الانم که حدو د 15 روز گذشته همون 65 اصلا قدش بلند نشده ولی احساس میکنم سنگین ترشده...نمیدونم چرا قدش بلند نمیشه... مسئول بهداشت گفت خوبه همه چیزش ولی خیلی خیلی ریزه مخصوصا وقتی میشینه که خیلی ریزه...من خیلی غصه میخورم میشه بیایین بگین من چی بهش بدم که قدش ی کم بلند تربشه...هرشب زینک هم بهش میدم

پسر منم ۳۶ هفته و ۶ روز به دنیا اومد الان ۱۷ ماهشه کلا ریزه میزه است😁 ولی من مشکلی ندارم مهم اینه از نظر جسمی سالمه

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نگران نباش یهویی رشد میکنه بچه اجیمم ۷ ماهه بدنیا اومد الان ماشالله ۵ از همه نوه هامون زودتر حرف زد از همه زودتر راه رفت از همه باهوشتر و زرنگتر و خلاق ترو شیطون تره الان ۸ سالشه

مِث یِه پُــروتون فکر کن همیشه مُثـبـت +
پسر منم ۳۶ هفته و ۶ روز به دنیا اومد الان ۱۷ ماهشه کلا ریزه میزه است😁 ولی من مشکلی ندارم مهم اینه ا ...

والا من که انقدر غصه میخورم تمام موهام سفید شده خیلی سختی کشیدم ب خدا...پسرمن هم خیلی ریزه است ...

والا من که انقدر غصه میخورم تمام موهام سفید شده خیلی سختی کشیدم ب خدا...پسرمن هم خیلی ریزه است ...

خب مشکلش چیه ریز باشه مهم سلامتی شه چرا حرص میخوری پسر من ۱۷ ماهشه ۸ کیلو از این ریز تر 

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
نگران نباش یهویی رشد میکنه بچه اجیمم ۷ ماهه بدنیا اومد الان ماشالله ۵ از همه نوه هامون زودتر حرف زد ...

وای خداازدهنت بشنوه ...کی بشه این پسر منم زودتربزرگ شه ..بچه نارس رسیدگیش و رشدش خیلی انگارفرق داره با بچه  ی ترم...دخترم 42 هفته به طور اومد این 35 هفته😕😕😕

خب مشکلش چیه ریز باشه مهم سلامتی شه چرا حرص میخوری پسر من ۱۷ ماهشه ۸ کیلو از این ریز تر 

آخه هرکی میبینه میگه وای چقدر ریزه میزه است...شب مادر رفتیم خونه پدر شوهرم،برادرشوهرم گف چرابزرگ نمیشه انقدر ناراحت شدم.اصلا نمیخوام ببرمش بیرون

آخه هرکی میبینه میگه وای چقدر ریزه میزه است...شب مادر رفتیم خونه پدر شوهرم،برادرشوهرم گف چرابزرگ نمی ...

گور بابای حرف مردم میخوای خودتو بچت رو عذاب بدی ول کن به منم اینقدر گفتن من برام مهم نیست والا یه بنده خدایی سر همین حرف مردم هی به بچش شربت اشتها آور و دارو داد الان بچه اش چاق شده اینقدر همون مردم هی میگن چرا بچت اینقدر چاقه

گور بابای حرف مردم میخوای خودتو بچت رو عذاب بدی ول کن به منم اینقدر گفتن من برام مهم نیست والا یه بن ...

بعضی وقت ها میگم حرف مردمو بی خیال ولی باز....چ میدونم ب خدا تااین بچه هابزرگ بشن ادم دق میکنه...

بعضی وقت ها میگم حرف مردمو بی خیال ولی باز....چ میدونم ب خدا تااین بچه هابزرگ بشن ادم دق میکنه...

یا باید بی خیالشون شی یا خودتو پیر کنی بچه رو نابود یه بار گفتن جوابشون رو بده دیگه حرف نمیزنن 

یا باید بی خیالشون شی یا خودتو پیر کنی بچه رو نابود یه بار گفتن جوابشون رو بده دیگه حرف نمیزنن 

اره باید همین کارو بکنم وگرنه تا این بچه بزرگ بشه من پیر میشم.باید خودموبزنم ب بی خیالی...