2777
2789
سلام به همه مامانایی که مث من نگران نوع زایمانشونن-امروز رفتم پیش دکترم ازش پرسیدم برای سزارین بیهوشی بهتره یا بیحسی؟گفت بیحسی هزاربرابر بهتر از بیهوشیه ولی به یه شرط اونم اینکه دکتر بیهوشیت کارش بلد باشه گفتم یعنی چی؟گفت بعضی دکترای بیهوشی برای بیحس کردن 10تا آمپول میزنن تو کمر تا بیحس کنن چون نمیدونن کجا محل دقیق تزریق ولی اگه کارش بلد باشه با یه سوزن نازک و فقط با یه تزریق بیحست میکنه گفتم پس کمردرد و سردرد چی؟گفت کمردرد اکثر خانمهای باردار بعد از زایمان دارن به هیچ عنوانم ربطی به بیحسی نداره فقط سردرد که اونم برمیگرده به تبحر دکتر بیهوشی و حتما بعد از عمل 3 فنجون قهوه یا نسکافه و روزی10 تا لیوان آب بخور تا کاملا مواد تزریق شده کاملا از بدنت دفع بشه اینجوری به هیچ عنوان سردردنمیشی-راستی گفت اون لحظه ای که بچت رو میبنی حسیه که تا آخر عمرت فراموش نمیکنی!ایشالا همه نی نی ها سالم وسلامت باشن
راستی من مشهدی ام قرار شد روزی که میرم بیمارستان از دکترم که نسرین بهلول بپرسم که دکتر بیهوشیه اونروز کارش چطوره اگه اکی داد بیحس شم اگر نه که گفت اگه دکتر بیهوشیش خوب نبود همون بیهوش شی بهتر از بیحسیه!اینا رو گفتم اگه کسی مث من مردد تکلیفش روشن شه ببخشید طولانی شداین تایپیک جنبه اطلاع رسانی داشت!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بیحسی بهترین حسی هست که هیچ وقت نمیتونی فراموش کنی
وقتی بچه رو از شکم خارج میکنن تا لحظه ای که نشون میدن یک دنیاس
من اگه جرعت داشتم برای بچه سوم
برای سومین بار هم با بیحسی زایمان میکردم
میدونی خنده های شیرینت من رو به زندگی امیدوار میکنه و نگاه زیبات به من امید زندگی میده .
طبیعی خیلی بده. افتادگی رحم و اون نخ سوزن دوختناش که کاملا میفهمی البته من شنیدم. عشق من دختر خالم کاناداست همون لحظه بچه رو گذاشتن تو بغلش دو رزو بعدش مثل فرفره راه میرفت. در صورتی که همکارم طبیعی زایمان کرده بیچاره 10 روز تو رختخوابه دستشویی هم با بدبختی میره همش سوزشو ....................بگو واجبه اخه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
منم بی حس شدم خیلی راضیم اصلا سردرد و کمر درد نداشتم و ندارم چون اصلا با ملاقاتیهام حرف نزدم و سرمو تکون ندادم فقط با چشم جواب میدادم. اون لحظه ای که پسرمو دیدم با دنیا عوض نمیکنم واقعا محشره از دستش ندید!
پسرم، همه زندگی من!