2777
2789

ويتامين د٥٠٠٠٠ يك روز درميان، فقط ٢ روز

ويتامين ب١٢ يك روز درميان، فقط ٢ روز

فاموتيدين٤٠ هرروز صبح ناشتا يك عدد تا ٥ روز

قرص كيوتن بالاي ٢٧سال هفته اي ٢ عدد

امگا٣ هفته اي ٢-١ عدد

قرص مكيدني آلتادين يا پودر روتارين براي گلودرد و گرفتگي صدا

براي سرفه قرص مونته لوكاست هرروز عصر يك عدد تا يك هفته

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

واسہ بچہ ۳ سال بہ بالا ھم بگو اگہ میدونی ممنون

با افتخار میگم خادم مجازی حرم امام رضا ع ھستم مشھد زندگی نمیکنم اما با مسول ختم حرم در ارتباطم و ختمارو اینجا میزارم تا با دلایہ پاکتون بخونید و حاجت بگیرید و دلتون شاد شہ و اینطوری منم شادم لطفا برای من و ھمہ مریضا دعا کنید شفا بخایید واسہ بیمارا، بچہ بخایید واسہ منتظرا،پول بخایید واسہ ندارا، خونہ بخایید واسہ مستاجرا و خوشبختی بخایید برای ھمہ اول برای ھمہ بخایید از تہ دل، بہ خدا قسم خودش دعاتونو مستجاب میکنہ و بھترینارو بہ خودتون میدہ عزیزان ذکر و قرآن خوندن زندگی رو تغییر میدہ یہ تغییر قشنگ امتحان کنید ضرر نمیکنید من تجربہ دارم کہ میگم الھی ھر چی از خدا میخایین بھتون بدہ البتہ اگہ بہ صلاحتونہ و وقتش رسیدہ التماس دعا دوستایہ گلم
شربت پروپوليس-رويال ژلي كيندر برا تقويت بچه ها عاليه، بالاي ٣ سال ميشه تجويز كرد

الان یہ مدتہ بہ خاطر لاغر بودنش بھش ویتا گلو بین میدم اونم خوبہ واسہ تامین ویتامین اما کرونا لعنتی بچہ رو تب میندازہ نمیشہ اون موقع ویتامین داد

با افتخار میگم خادم مجازی حرم امام رضا ع ھستم مشھد زندگی نمیکنم اما با مسول ختم حرم در ارتباطم و ختمارو اینجا میزارم تا با دلایہ پاکتون بخونید و حاجت بگیرید و دلتون شاد شہ و اینطوری منم شادم لطفا برای من و ھمہ مریضا دعا کنید شفا بخایید واسہ بیمارا، بچہ بخایید واسہ منتظرا،پول بخایید واسہ ندارا، خونہ بخایید واسہ مستاجرا و خوشبختی بخایید برای ھمہ اول برای ھمہ بخایید از تہ دل، بہ خدا قسم خودش دعاتونو مستجاب میکنہ و بھترینارو بہ خودتون میدہ عزیزان ذکر و قرآن خوندن زندگی رو تغییر میدہ یہ تغییر قشنگ امتحان کنید ضرر نمیکنید من تجربہ دارم کہ میگم الھی ھر چی از خدا میخایین بھتون بدہ البتہ اگہ بہ صلاحتونہ و وقتش رسیدہ التماس دعا دوستایہ گلم
الان یہ مدتہ بہ خاطر لاغر بودنش بھش ویتا گلو بین میدم اونم خوبہ واسہ تامین ویتامین اما کرونا لعنتی ب ...

اون شربتي كه گفتم فقط رويال ژلي و بره موم داره، درواقع غذاي اصلي ملكه زنبور ها محسوب ميشي، برا بزرگترها هم خيبي مفيده

دوست عزیز قرص میکدنی آلتادین برای گرفتگی گلو خوبه؟؟ خیلی گلوم میگیره😭😭

بله خوبه گياهيه

هم قرص مكيدني آلتادين هم پودر روتارين اگه باردار نيستين در طول روز چندين بار ميتونين استفاده كنين