2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای بچه منم گرفته سه روزه الان داعم استامینوفن و شیاف میزنمش.. البته بچه من پنج سالو نیمشه.. بعدش جوشانده میدم بهش.. به و تخم به دم میکنم خیلی خوبه 

هر زمانی فالی گرفتم غم مخور آمد ولی، این امید واهی حافظ مرا بیچاره کرد!

پسر ۴ ساله ام گرفت.اش ماش با پیاز فراوان درست کن بده بخوره خیلی خیلی مفیده.پسر من خیلی بالا می آورد.سه بار بردمش دکتر.برای پسرم بیشتر گوارشی بود.شیاف بزار براش.

دختری از سادات هستم.بر دشمن مرتضی علی لعنت.ما بچه های مادر پهلو‌شکسته ایم.
وای بچه منم گرفته سه روزه الان داعم استامینوفن و شیاف میزنمش.. البته بچه من پنج سالو نیمشه.. بعدش جو ...

آره پسرمنم ۴ساله است بهش دمنوش دادم بچه استارتر خیلی کوچولوعه.پسر من با استامینوفن تبش پایین نمیومدن و دیکلوفناک میزاشتم براش

بچه منم ۱ سالشه ۴ روزه گرفته تبش نزدیک ب ۴۰ میرسه 

ولی از امروز روز ب بهبودیه

جان مادر بعد از ۴ سال انتظار آمدی 😍خداوندا به کدامین ثواب مرا لایق زیباترین احساس،بزرگترین نعمت و با شکوه ترین لحظات دانستنی.... خداوندا بگذار در این احساس زیبا بمانم ،بگذار شاهد تولد دوباره خویش باشم ....بگذار آرام باشم ...ب کدامین ثواب مرا اینگونه عاشق کردی ...فاش میگویم این حس را تاکنون لمس نکرده بودم ...اینگونه عاشقی  کردن را خودت ب من آموختی...احساس خودت ب تمام بنده هایت ...آری حس مادری ام را میگویم 
ببخشید یبوست هم داشت؟

نه اسهال بود.اگه پسرتون یبوسته روی نافش چند قطره روغن زیتون بریز و در جهت عقربه های ساعت ماساژ بده شکمش کار می‌کنه حدود ۵ دقیقه ماساژ بده.چون تب داره یبوست شده.مایعات آب میوه.اب هویج .آب پرتقال و مخصوصا آب سیب و سیب رنده شده بهش زیاد بده.هم تبش میاد پایین هم شکمش طبیعی کار میکنه

ای جووونم ان شاء الله گلم زود خوب میشید 

نگران نباش من 2 هفته پیش خودم و دخترم که یک سال و سه ماهشه گرفتیم 

3 شب تب کرد

بهش شیاف میدادم شبا اگه پایین نمیومد دوتا میشد

تبش تا 40 هم رسید

دستمال میذاشتم و پاشویه میکردم 

ولی گاها لرز هم میکرد 

شیر کم میخورد وسه همین تو خواب حتما بهش میدادم 

مولتی ویتامین و اهنش میدادم

ازیترو مایسین روزی یبار روز اول سه سی سی و روزهای بعد یک و نیم سی سی

استامینوفن هر 8 ساعت میدادم 

سوپ و اب میوه هم میدادم