اصلاا دست و دلم به خوندن نمیره..حال روحیم اصلا خوب نیست اگر همینطور نخوندم میفتم فردا ولی بازم از جام تکون نمیخورم برم بخونم یا زل میزنم به جزوه ولی نمیخونم چه کار کنم دارم دیوانه میشم
ترم اولیم پرستاری
من پروانه هستم / اینجا هم خودم می آم هم خواهر کوچیکم و هم خواهر بزرگم😂🤦♂️..۳ تا خواهر ک سایه هم دیگر رو با تیر میزنن😑.... عضو تاپیک لاغری بامداد خمار گروه ابی تاریخ شروع کالری شماری ۲۰ دی ۱۴۰۰(روز تولد ۲۱ سالگیم😊) حالا من اسممو گذاشتم بدبخت لابد بدبختم !هی نیاید باهام از انرژی مثبت و کائنات حرف بزنید مرسی اه
خوش بحالت..ب این فک کن خیلیا دوسداشتن جای شما این رشته رو بخونن
همش دارم میفتم چه فایده
من پروانه هستم / اینجا هم خودم می آم هم خواهر کوچیکم و هم خواهر بزرگم😂🤦♂️..۳ تا خواهر ک سایه هم دیگر رو با تیر میزنن😑.... عضو تاپیک لاغری بامداد خمار گروه ابی تاریخ شروع کالری شماری ۲۰ دی ۱۴۰۰(روز تولد ۲۱ سالگیم😊) حالا من اسممو گذاشتم بدبخت لابد بدبختم !هی نیاید باهام از انرژی مثبت و کائنات حرف بزنید مرسی اه
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
6نفر رو صدا زد جواب ندادن اصلا حتی میکروفونشون رو هم فعال نکردن بعد من فعال کردم ولی نخونده بودم، خلاصه دق و دلی اونارو سرم خالی کرد هررررررررررچی بلد بود بهم گفت
وااااااااای درکت میکنم این رشته منم دارم خیلی رو مخه
😪😪😪