2777
2789
عنوان

پودر زاج

170 بازدید | 12 پست

سلام بچه ها توی چندتا تایپک برای سفید شدن قوزک پا و زانو خوندم زاج خوبه میدونید چجوری باید استفاده بشه ؟طرز استفادشو نمیدونم چجوریه 

آنکِه اَز دُشمَن بَرایِ مَن خَبَر آوَردِه بود،پیشِ دُشمَن هَم یَقیناً غِیبَتَم را کَردِه بود☕️🍩🖤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نامزد من میزنه زیر بغلش تا بوی عرق نده  بجای مام استفاده میکنه  یکم با اب قاطی میکنی میز ...

من خودمم برای زیربغل چندوقته استفاده میکنم واقعا عالیه حرف نداره هم بو نمیگیره هم یکم روشن کردخ  ولی واسه زانو نمیدونم چجوری باید استفاده کنم خسته شدم انقد همه راه هارو امتحان کردم و جواب نداد

آنکِه اَز دُشمَن بَرایِ مَن خَبَر آوَردِه بود،پیشِ دُشمَن هَم یَقیناً غِیبَتَم را کَردِه بود☕️🍩🖤
منم قوزک پام خیلی سیاهه  ینی واقعا زاج خوبه براش ؟ از عطاری تهیه کنم؟

مال منم خیلی تیرس نمیدونم چراها خیلی راه هارو رفتم نتیجه،نداده تو یه تایپکی،خوندم زاج خوبه میخوام بزنم ببینم چطور میشه 

اره عزیزم از عطاری

من خودمم برای زیربغل چندوقته استفاده میکنم واقعا عالیه حرف نداره هم بو نمیگیره هم یکم روشن کردخ &nbs ...

سعی کن ی مدت شلوار تنگ نپوشی 

میری حموم هرسری زانوتو با کیسه و سفیداب بکش بعد اومدی بیرون  ی مرطوب کننه ملایم بزن 

سعی کن ی مدت شلوار تنگ نپوشی  میری حموم هرسری زانوتو با کیسه و سفیداب بکش بعد اومدی بیرون  ...

وای همه این کارا رو گردم انقد میسابم تو حموم پوستش بلنر میشه  نمیدونم شاید مدلش اینه ولی خیلی بده ادم اعتماد ب نفس نداره تو مهمونی جایی،میرم دوسندارم دامن بپوشم

وای همه این کارا رو گردم انقد میسابم تو حموم پوستش بلنر میشه   نمیدونم شاید مدلش اینه ولی خیلی ...

من که همیشه چیزای بلند میپوشم 

لباس مجلسی بلند 

با اینکه مشکلی نداره زانوهام 

بلند بپوش شیک تره

من که همیشه چیزای بلند میپوشم  لباس مجلسی بلند  با اینکه مشکلی نداره زانوهام  بلند ...

اره مجبورم همیشه بلند بپوشم ولی چون همسرم سفید پوسته زانوهاش هم خیلی سفیده پیش اون خجالت مبکشم  

اره مجبورم همیشه بلند بپوشم ولی چون همسرم سفید پوسته زانوهاش هم خیلی سفیده پیش اون خجالت مبکشم   ...

همیشه ادما از برعکس خودشون خوششون میاد 

مثلا من خودم سفیدم ولی از سبزه ها خوشم میاد

زنو مرد تکمیل کننده همن بس خیلی حساسیت نشون نده

همیشه ادما از برعکس خودشون خوششون میاد  مثلا من خودم سفیدم ولی از سبزه ها خوشم میاد زنو مرد ت ...

وای دقیقا عزیزم من خودم سبزم انقد از رنگ پوست سفید خوشم میاد فامیلای شوهرمم همه سفیدن زناشون تو مهمونی پیش اونا حس خجالت دارم  

وای دقیقا عزیزم من خودم سبزم انقد از رنگ پوست سفید خوشم میاد فامیلای شوهرمم همه سفیدن زناشون تو مهمو ...

اصلا خجالت نکش حتما نمکی و خوشگل بودی که شوهرت انتخابت کرده .هرکس خوشگلیه خودشو داره 

اصلا خجالت نکش حتما نمکی و خوشگل بودی که شوهرت انتخابت کرده .هرکس خوشگلیه خودشو داره 

فدات بشم ک عزیزم لطف داری