2777
2789

من کیست تخمدان دارم زدم نت نوشته بود اینا نخورم مگه میشه 😔😔 کلم بروکلی بخورم با ماهی و تخم کتان و لبنیات نخورم ..... 😔😔😔😔 چیکار کنم بچه ها ؟ برنج میشه نخورد نون میشه نخورد دیگه چی بخورم

عزیزدلم اصلاح سبکه و موقت ، بخاطر قندش

اینحوریم نباشه ک کلا حذف کنی کربوهیدا

رات و قندو

تا جایی ک میشه نخور

ولی بدنتم احتیاج داره

با دنیا طنز برخورد کنیم✌💚🌻 وزن شروع ۷۰ وزن فعلی ۵۸✅.رسیدم به هدفم💪

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم کیست داشتم و عفونت رحم زیاد با طب سنتی رحمم کامل خوب شد کیستم هم یک سایز کم شد فقط با دوماه درمان و رژیم  مجبوری نخوری ولی برا من نبات یا آرد سفید و برنج ممنوع نبود شاید مدل کیستمون فرق داره

با یه کارشناس طب سنتی صحبت کن، اگه برای جای دیگه ضرر نداره رازیانه بخور فقط

حال من، حال اون آدم زخمیه      که خودش دیده زخمش چقد کاریه، اما جایی نمیره      خوش نشسته بمیره...
 چ قرصی میخوری گلم ؟؟؟

قرص وروژست دو بسته خوردم رفتم سونو دکترم گفت داره کوچیک میشه سه بسته ی دیگه ام داد کلم بروکلیم خیلی خوبه اونم حتما بخور بعدد تموم شدن بسته هاام گفت اقدام به بارداری کن کیست من از نوع آندومتریوزه

میشه بگی چی برات ممنوع بود

رب سرکه دوغ ماست فست فود سس کیک شیرینی خامه هرچیزی که توش بکینگ پودر و اینا داشته باشه  ترشی خیارشور عدس لوبیا قرمز ماهی اینا بود تاجایی که یادمه فعلا هم پیاز درمانی دارم