2777
2789
عنوان

اخلاق های مادر ها همه بیان 🌀🌀

262 بازدید | 28 پست

اخلاق مامان هاتونو بگید هم بد هم خوب 

ابنکه در رابطه با جنس مخالف مخالفت داشتن؟ 

یا برای رفتن ب ی شهر دیگ واسه درس خوندن؟ 

برای خیلی کار ها 

طرف ابجیمه

فقط 9 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

𓆃ایران زمین𓄂      "نخستین گام برای از میان برداشتن یک ملت، پاک کردن حافظه آن است. باید کتاب‌هایش را، فرهنگش را و تاریخش را از بین برد. بعد کسی را گمارد که کتاب‌های تازه‌ای بنویسد، فرهنگ تازه‌ای جعل کند و تاریخ تازه‌ای بسازد...”.ملت هارا از تاریخشان دور نگه دارید در این صورت راحت کنترل میشوند. تاریکاندیشان می‌خواهند زنان را درسیاهینگه دارند ؛آن‌ها ازروشنشدن ذهن زن می‌ترسند؛چون می‌دانند زن بداند، به کودکش هم یاد خواهد داد ... *من خود اندوهگین نیستم اندوه عالمم، سرزمینی در سینه ام گریه میکند*

اخلاق مامانم بگم یا اخلاق خودم از دید دخترم  

اﺷﮏ ﺑﯿﺶ ﺍﺯ ﺁﺏ ﭼﻬﺮﻩ ﭘﺪﺭﺍﻥ ﻭ ﻣﺎﺩﺭﺍﻥ ﻣﺎ ﺭﺍ ﺷُﺴﺘﻪ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺧﻮﻥ ﺑﯿﺶ ﺍﺯ ﺷﺮﺑﺖ ﻭ ﺷﺮﺍﺏ ﺑﻪ ﮐﺎﻡ ﻧﯿﺎﮐﺎﻥ، ﮐﺴﺎﻥ، ﺧﻮﯾﺸﺎﻥ ﻭ ﻋﺰﯾﺰﺍﻥ ﻣﺎ ﻓﺮﻭ ﺭﯾﺨﺘﻪ ﺍﺳﺖ …گرسنگی یار دیرین و وفادار ما بوده است و برهنگی در کنار گرسنگی یک دم نسل های ما را ترک نگفته است.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مامانم از اینکه کسی دوستم باشه

خیلی بدش میاد.اگه کسی دوستاشو بیاره خونه میگه رفیق بازه.اگه شب جایی حق نداری بمونی.خونه کسی نمیزارع برم

ازمن کوچیکترا میرن خونه هم

اخلاق مامانم بگم یا اخلاق خودم از دید دخترم    

بیایم از خودمون تعریف کنیم از زبون دخترامون

غرض رنجیدن ما بود از دنیا... حاصل شد.......خدایااز سقف اتاقم یاد تو میچکد باران بند بیاید از این خانه می روم🌻
مامان من عشقه. پایه همه لحظات خوب و بدم بوده با دعاهاش ب خوشبختی رسیدم❤❤❤❤❤❤

به نظر من خدا مادر ها رو داد تا آدم تو زندگی همیشه ی امیدی داشته باشی 

مامانم همیشه دعامون میکنه 

منم هر کار بخوام  بکنم. برای موفقیت فقط ی خاطر خوشحالی مادرم 

اخلاق خوبش اینه که زود راضی میشه براکاری که میخوام انجام بدم،باهاش مشورت میکنم،مثل خواهره برام😍

اخلاق بدش خیلی نق نقوعه😅از تنبلی وتا لنگ ظهرخوابیدن بدش میاد 

بله مادرم درمورد جنس مخالف حساسه

نه چون حاضره برا موفقیتم خارج هم برم اما پولش نیست😜

:)💛🌻 "دختربچه ۱۳ساله" کارت ملی نداره،اجازه گرفتن گواهینامه نداره،اجازه مسافرت رفتن نداره،حق رای دادن نداره،هیچ کارتجاری ومالی ای نمیتونه انجام بده و صلاحیت انجام هیچ کاری رو نداره! اما صلاحیت کافی برای"بله" گفتن سرسفره‌ی عقد رو داره😊 خودتون‌متوجه هستید دیگه؟💛🌻🚫درخواست دوستی ندید بخصوص آقایون،قبول نمیکنم،باتچکر🤌🏻  ....
 بیایم از خودمون تعریف کنیم از زبون دخترامون

مثلا شما بگید چ محدودیت هایی برای دخترتون گذاشتید یا اگر کوچیک بزرگ شه چ محدودیت هایی میزارید 

چون. نمیشه آدم بگه هیچ محدودیتی مثلا هر چی ی سنی داره

هر دو 🤗

خب باشه 

مامانم از دوستی و ارتباط با جنس مخالف خوشش نمیاد و ارتباطات باید همگی در چارچوب خاص و مشخص و با نظارت خانواده ها اونم صرفا جهت آشنایی و ازدواج باشه با رعایت موازین شرعی 

خب خودمم همین نظر را دارم 

(اینم بگم مامان من تحصیلکرده هستن و فارغ التحصیل قبل انقلاب) یعنی خودشون تو جو اون موقع و ...بودن

برای رفتن به شهر دیگه یا حتی کشور دیگه برا تحصیل مشکلی نداریم هیچ کدوم البته به شرطی که دانشگاه هم درست حسابی باشه نه دیگه مثلا آبیاری گیاهان دریایی دانشگاه آزاد دقوز آباد

اﺷﮏ ﺑﯿﺶ ﺍﺯ ﺁﺏ ﭼﻬﺮﻩ ﭘﺪﺭﺍﻥ ﻭ ﻣﺎﺩﺭﺍﻥ ﻣﺎ ﺭﺍ ﺷُﺴﺘﻪ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺧﻮﻥ ﺑﯿﺶ ﺍﺯ ﺷﺮﺑﺖ ﻭ ﺷﺮﺍﺏ ﺑﻪ ﮐﺎﻡ ﻧﯿﺎﮐﺎﻥ، ﮐﺴﺎﻥ، ﺧﻮﯾﺸﺎﻥ ﻭ ﻋﺰﯾﺰﺍﻥ ﻣﺎ ﻓﺮﻭ ﺭﯾﺨﺘﻪ ﺍﺳﺖ …گرسنگی یار دیرین و وفادار ما بوده است و برهنگی در کنار گرسنگی یک دم نسل های ما را ترک نگفته است.
مامانم از اینکه کسی دوستم باشه خیلی بدش میاد.اگه کسی دوستاشو بیاره خونه میگه رفیق بازه.اگه شب جایی ...

مامانم منم سخت میزاره برم ولی طرفو بشناسه میزاره 

اونم نگران خودته بگو آدم مگ میشه بدون دوست زندگی کنه