2777
2789
عنوان

لطفا کمک کنید (اومیکرون)

| مشاهده متن کامل بحث + 325 بازدید | 20 پست
بدنم گرم و سرد میشد حال نداشتم یکمم گلودرد داشتم نفسم یکم سنگین شد ... البته بابام گرفت بهم داد بابا ...

عه منم بدنم گرمه دستام و پاهام یخ

معدم هم خیلی درد میکنه هیچی نتونستم بخورم 

یعنی آدم دعا میکنه صد مدل مسمومیت بگیره ولی امیکرون و کرونا نباشه

عه منم بدنم گرمه دستام و پاهام یخ معدم هم خیلی درد میکنه هیچی نتونستم بخورم  یعنی آدم دعا میک ...

برو دکتر ببین تشخیص اون چیه.... اگرم او میکرون داشتی نگران نباش من سه چهار روزه خوب شدم بابام دو سه هفته ای خوب شد چون ۲۰ درصد ریش درگیر بود

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برو دکتر ببین تشخیص اون چیه.... اگرم او میکرون داشتی نگران نباش من سه چهار روزه خوب شدم بابام ...

اخرای شهریور از کرونا تموم شدم دلتا گرفته بودم 

الان خیلی سختمه دوباره مریض شدن امروز میخوام برم دکتر امیدوارم امیکرون نباشه 

اخرای شهریور از کرونا تموم شدم دلتا گرفته بودم  الان خیلی سختمه دوباره مریض شدن امروز میخوام ب ...

اگه قبل گرفته باشی زودتر خوب میشی من دفه قبل کرونا چند درصدی ریه م درگیر شد الان سر اومیکرون چند روزه خوب سدم شما که دو بار گرفته بودی که بدنت خیلی مقاوم شده خداروشکر

اگه قبل گرفته باشی زودتر خوب میشی من دفه قبل کرونا چند درصدی ریه م درگیر شد الان سر اومیکرون چند روز ...

امیدوارم ممنون بابت کمکتون خیلی لطف بزرگی کردید