2777
2789
عنوان

امتحان آیین نامه رو افتادم شوهرم باخاک یکسانم کرد🥺

| مشاهده متن کامل بحث + 8605 بازدید | 52 پست
عزیزم بهونه نیار خودتم ب تنبلی نزن حفظ هم نکن تفهیمی یاد بگیر ،اینهمه اپ تست زنی موجوده دانلود کن هز ...

بلور کن خیلی خونده بودم ولی استرس گرفتم وقتی گفت مردود شدی یه غم سنگینی تو دلم بود که نگو

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اپ تست بدرد نمیخوره  فقط بسته سوالات طلایی

والا من حتی یکبار ن کتابو خونده بودم ن تجربه رانندگی داشتم رفتم ثبت نام کردم هردوشو بار اول بدون غلط قبول شدم همه میگفتن چجوری اخه!!!

حتی بگم حوصلم نکشید یک دور کامل کتابو بخونم باورتون میشه؟

نکات امتحانی و مهمشو ادم خودش میفهمه دیگه بعدشم دو سه تا اپ تست دانلود کردم تند تند تست زدم چشمم ب سوالات عادت کرد دقیقا تو ۶ دیقه امتحانو تموم کردم و منتظر نشستم

میگه من از کارم زدم بردمت امتحان تو هم اینجوری 

بگو چه فایده وقتی داری منت می ذاری 

می شه یه حمد و صلوات مهمونم کنید 🍀🌱✨🌿💚 برای مردم سرزمینم آرامش، شادی ،سلامتی  ، و *تمرکز روی زندگی خودشون* رو از خدا خواستارم 😇نی نی سایت همه چیز نیست ،یه سایته واسه وقت گذراندن اضافی  اما منتهی کسانی هستن که تنها جایی که می تونن ادعای هویت و بزرگ بودن کنند همین جاست 😇   هرچیزی در تاپیک ها کاربران می گن یعنی چیزی که می خوان بگن و تصمیم با خودشون هست پس اینکه بعضی ها حس کارگاه گجت بودن می گیرن و احساس بزرگ بودن که چیزی فهمیدن ، همش فیکه 😄 صبر چیز خوبیه تقویتش کنید  و با هم دیگه تو تاپیک ها دعوا نکنید 🌱✨ آدما براساس درد هاشون به بقیه آسیب می زنن اما دوست عزیز دیگران که نباید تاوان چالش ها و مشکلات تو رو بدن 🤩  می گما بعضی ها خیلی بیکارن منتظرم تا من تاپیک بزنم بیان دعوا کنند 😂😂😂😂😂😂 می خوای شماره بدید من خودم بهتون پیام بدم که کی تاپیک زدم ☺️😉بیکاری بد دردیه باعث می شه سرت تو زندگی بقیه (تاپیک های بقیه چرخ بخوره) 😪😂 تفنگی که شما داری باهاش حمله می کنی پلاستیکه 😁 ما دوره های عملیش ‌‌واقعیش رو پاس کردیم 😜 کسی که گناه کنه می خنده وارد آتش می شه درحالی که گریه می کنه ✨🌱🍀🌿💚
خوش بحالت 🤕

من کتابم جا هایی که مهم بود ک خط کشیدم همونجارو خوندم

کتابم به هرکی دادم بهش گفتم فقط خط کشبده هارو بخون

انقد کتابم طرفدار پیدا کرده 😂😂😶دو ساله خبر ندارم کجاست دست به دست میشه

همه هم قبول میشن.سرهنگی که به ما اموزش میداد بهمون گفت کجا هارو خط بکشیم همونا زو بخونین فقط 

نوشته بود ...شباهت من و دیوار های خانه ام این است که هر دو به ناچار ایستاده ایم.....😭..من زنی بودم که صدمو برا شوهرم گذاشتم اما هیچ وقت کافی نبودم ...زنی شدم که دیگه از مرگ هیچ ترسی ندارم ....شرایط مالیم خیلی بده ...خیلی خیلی محتاج دعاتونم 😭من یکی از طرفدارای  الناز شاکردوستم  اسم پروفایلمم بخاطر اونه

بلور کن خیلی خونده بودم ولی استرس گرفتم وقتی گفت مردود شدی یه غم سنگینی تو دلم بود که نگو

یکبار کتاب رو بخون هزار بار تست بزن ده هزار بار تست بزن 😂😘گور بابای استرس شما تا ی پله بالاتر از ترسات تلاش کن پیروز میشی، رفتم شهری بین خانما بودن کسایی ک ۱۵ بار رد شده بودن انقد استرس میدادن و غر میزدن حالم بهم خورد تا دفتردار اومد اسامی گروه ۳ نفره بنویسه همه میخواستن نفر اخر باشن من گفتم همون اول بنویس( بلکه زودتر خلاص شم از شر استرس خانما) بالاخره یا بلدی و قبول میشی یا ب اندازه کافی بلد نیستی و لازمه بیشتر تلاش کنی تا قبول شی!

حتی مربیم و شوهرش ک مربی بود هم استرس داشتن !

نزدیک بود سر همشون داد بزنم بگم بسه خفه شید ببینم چ کوفتی یاد گرفتم چ غلطی باید بکنم😂🤦‍♀️

یادمه سوار شدم افسر هم نشست سلام علیک کردم و همینطور ک داشتیم از پارکینگ اموزشگاه بیرون میومدیم پسرا میگفتن یاااا خدا این دیگه کیه نفر اول رفت(اقایون قبول نکرده بودن اول برن) خلاصه با اینکه خیلی از افسر ترسونده بودنم ولی کاملا عادی و نرمال و راحت روندم و امتحانمو دادم، نفر دوم هم رفت افسر گفت قبولی و برگشو امضا کرد ،نفر سوم ۱۰ بار رد شده بود بازم رد شد افسرو کفری کرده بود افسر میگت بپیچ چپ این میرفت راست و خییییلی استرس داشت بیچاره😂😂😂گفت بسه نگه دار اینم وسط خیابون سر ماشینو کج کرد و ماشین خاموش شد🤣🤣🤣افسر خودش میخواست بیاد پشت رول ک برگردیم ،من اجازه گرفتم دوباره برونم ،گفت چرا گفتم اخه بلدم و شما قبولیمو امضا نکردین گفت شما تا رو صندلی نشستین من قبولیتونو رد کردم😎یهو سومیه گفت دوباره بشینم برونم؟ افسر دعواش کرد گفت لازم نکرده خانم شما چپ و راستتو هنوز بلد نیستی😂😂😂😂🤦‍♀️خلاصه افسر تا مقصد داشت درباره خاطراتش باهام حرف میزد و خیلی روز عالی بود...

هرچند رانندگیم حرف نداره ولی برام پیش اومده ک کمی ماشین رو مالیدم یا چرخم تو جوب رفته و این چیزا واقعا اتفاق میفته و نباید ترسید!

الانم خودم رانندگی یاد همسرم میدم ک هرگز فکر نمیکرد بتونه انجامش بده

والا من حتی یکبار ن کتابو خونده بودم ن تجربه رانندگی داشتم رفتم ثبت نام کردم هردوشو بار اول بدون غلط ...

آره ازین موردا خیلی دبرم اطرافم حتی خواهرای خودم 

خیلیا شانسی تست زدن و دفعه اول قبول شدن...

هرچند بنظر من امتحان آیین نامه اصصصصصصصلا آزمون مهمی تو زندگب آدم نیس انقد مهم نیس ک ه  دوهفته یکبار برگزار میشه.... با افتخار تو آزمون ارشد رتبه م دو رقمی سد دفعه اول

و تو آرمون نظام مهندسی واسه نظارت هر کسی قبول نمیشه من دفعه اول قبول شدم

لینا مهمه و افتخار داره ن آیین نامه 

آزمون شهرم دفعه اول قبول شدم😊

منم تجربه رانندگی نداشتم خب آدم میره آموزشگاه رانندگی ک تجربه کسب کنه واسه رانندگی پس کلاسای شهر رو واسع چی میذارن واسه آموزش رقص!!!!

آره ازین موردا خیلی دبرم اطرافم حتی خواهرای خودم  خیلیا شانسی تست زدن و دفعه اول قبول شدن... ...

خب دوست گرامی شاید خواهرای شما شانسی زدن یا حتی شاید یکی کنکور و ارشد هم شانسی بزنه و قبول شه بله شانسی قبول شدن ک افتخار نداره عزیز، اتفاقا بنظر من هر موفقیت ریز و درشتی ک با تلاش بدست بیاری خیلی هم با ارزشه و باید بی تفاوت ب قضاوت یا تعریف بقیه خودت ب خودت ایمان داشته باشی و افتخار کنی🌹من نمیگم زیاد تلاش کردم ولی حواسمو جمع کردن و خوب یاد گرفته بودم برای همین ترس و نگرانی ک بقیه داشتن رو نداشتم قبول کرده بودم نهایتا اگه بلد نمیشدم رد میشدم و دوباره بیشتر تلاش میکردم، این تصور ک افسر ایراد بیخود میگیره یا تستا سختن و... فقط بهانس برای افراد ک شانسی پیش میرن و اندازه کافی تلاش نکردن

خب دوست گرامی شاید خواهرای شما شانسی زدن یا حتی شاید یکی کنکور و ارشد هم شانسی بزنه و قبول شه بله شا ...

من ارشد شانسی قبول نشدم! درس خوندم والا تابحال ندیدم کسی کنکور شانسی قبول بشه!!!! اونم دانشگاه ملی.... نه آزاد ......

اما ب هرحال آزمون آیین نامه بنظر من اصصصلا اهمیتی نداره ک بخام بهش افتخار کنم جیز مهمی نیس

من ارشد شانسی قبول نشدم! درس خوندم والا تابحال ندیدم کسی کنکور شانسی قبول بشه!!!! اونم دانشگاه ملی.. ...

😂من کاری بشما ندارم عزیزم خیر بنده ندیدم کسی شانسی بدون غلط موفق بشه بنده هم رتبه ۳ رقمی کنکورم ولی اااااصصصلا فک نکنم ربطی ب موضوع تاپیک داشته باشه ک بخوام بیان کنم هدف من فخرفروشی نبود ک حالتون رو بد کرد صرفا خواستم با تعریف ماجرای خودم ب دوستمون کمکی کرده باشم ک استرسش بریزه و راهکار بدم برعکس شما اومدید ریپلای میکنید ک بگید افتخار نداره شانسی زدی ااااصصصصلا مهم نیس و من فلان کسم و این مهمه و ...

موفق باشید ولی ااااصصصصلا برای ما هم مهم نیس ک قصدتون تخریب و بی اهمیت جلوه دادن امور بقیه و گرفتن تایید و فخرفروشی مسائل غیر مرتبطه، کاش جای این کارا راهکار برای دوستمون ارائه میدادید یا حداقل ب خودشون میفرمودید ک ناراحتیش ااااصصصصلا مهم نیست