یکبار کتاب رو بخون هزار بار تست بزن ده هزار بار تست بزن 😂😘گور بابای استرس شما تا ی پله بالاتر از ترسات تلاش کن پیروز میشی، رفتم شهری بین خانما بودن کسایی ک ۱۵ بار رد شده بودن انقد استرس میدادن و غر میزدن حالم بهم خورد تا دفتردار اومد اسامی گروه ۳ نفره بنویسه همه میخواستن نفر اخر باشن من گفتم همون اول بنویس( بلکه زودتر خلاص شم از شر استرس خانما) بالاخره یا بلدی و قبول میشی یا ب اندازه کافی بلد نیستی و لازمه بیشتر تلاش کنی تا قبول شی!
حتی مربیم و شوهرش ک مربی بود هم استرس داشتن !
نزدیک بود سر همشون داد بزنم بگم بسه خفه شید ببینم چ کوفتی یاد گرفتم چ غلطی باید بکنم😂🤦♀️
یادمه سوار شدم افسر هم نشست سلام علیک کردم و همینطور ک داشتیم از پارکینگ اموزشگاه بیرون میومدیم پسرا میگفتن یاااا خدا این دیگه کیه نفر اول رفت(اقایون قبول نکرده بودن اول برن) خلاصه با اینکه خیلی از افسر ترسونده بودنم ولی کاملا عادی و نرمال و راحت روندم و امتحانمو دادم، نفر دوم هم رفت افسر گفت قبولی و برگشو امضا کرد ،نفر سوم ۱۰ بار رد شده بود بازم رد شد افسرو کفری کرده بود افسر میگت بپیچ چپ این میرفت راست و خییییلی استرس داشت بیچاره😂😂😂گفت بسه نگه دار اینم وسط خیابون سر ماشینو کج کرد و ماشین خاموش شد🤣🤣🤣افسر خودش میخواست بیاد پشت رول ک برگردیم ،من اجازه گرفتم دوباره برونم ،گفت چرا گفتم اخه بلدم و شما قبولیمو امضا نکردین گفت شما تا رو صندلی نشستین من قبولیتونو رد کردم😎یهو سومیه گفت دوباره بشینم برونم؟ افسر دعواش کرد گفت لازم نکرده خانم شما چپ و راستتو هنوز بلد نیستی😂😂😂😂🤦♀️خلاصه افسر تا مقصد داشت درباره خاطراتش باهام حرف میزد و خیلی روز عالی بود...
هرچند رانندگیم حرف نداره ولی برام پیش اومده ک کمی ماشین رو مالیدم یا چرخم تو جوب رفته و این چیزا واقعا اتفاق میفته و نباید ترسید!
الانم خودم رانندگی یاد همسرم میدم ک هرگز فکر نمیکرد بتونه انجامش بده