2777
2789
عنوان

این مردهای عاشقِ مسموم!!!

332 بازدید | 0 پست

مردی که دوستت داره، سرکوبت نمی‌کنه

مردی که دوستت داره، محدودت نمی‌کنه

مردی که دوستت داره، کنترلت نمی‌کنه

مردی که دوستت داره مجبورت نمی‌کنهمردی که دوستت داره، به‌جات فکر نمی‌کنه و به‌جات تصمیم نمی‌گیره

مردی که دوستت داره، پشت عبارت‌های «غیرت دارم»، «آبرو دارم»، «تو ناموس منی» و... خشم و خشونت رو در کلام و در رفتارش توی زندگی‌ مشترکتون وارد نمی‌کنه.

اگر مردی رو با این اوصاف دیدید بدونید که با یه انسان واقعا عاشق روبه‌رو نیستید. ادامه رابطه با چنین افرادی به قیمت زنده‌به‌گور‌شدن جوانی، سربریده‌شدن آرزوها و شادی‌تونه.

*مونا یعنی آرزو

مردی که دوستت داره، اگر رفتار غیرمنطقی از همسرش ببینه، تذکر می‌ده و تصمیم‌گیری نهایی رو به خود همسر واگذار می‌کنه. انتقام نمی‌گیره.

من یک آتنا_آرتمیس هستم؛ اگر شما به‌لحاظ آرکی‌تایپ شخصیتی، هِرا (تعریف هویت و احساس خوشبختی مبتنی‌بر حضور شوهر در زندگی) یا دیمیتر (تعریف هویت و احساس خوشبختی مبتنی‌بر حضور فرزند) هستید، نکوهشم نکنید‌. به من توصیه به فرزندآوری و همسرداری نکنید. ما با هم متفاوتیم! آرتمیس‌ها، مستقل، عدالت‌خواه، جسور، قاطع و جدی هستند. برای آرتمیس «در خانه‌ ماندن» و ملکه‌ی خانه بودن، یک رنج ابدی‌ست. آتناها، هدف‌مند، بابرنامه، منطقی، جاه‌طلب و مدیر هستند. برای آتنا، حاشیه و حسادت‌های زنانه خسته‌کننده‌ست.   برای مبارزه با تاریکی شمشیر نمی‌کشم؛ چراغ برمی‌افروزم. مشغول‌الذِمه‌اید اگه توی تاپیک‌های کتاب و کتاب‌خوانی منشنم نکنید.  پی‌نوشت غیرمرتبط: خانم‌ها، سالاد شیرازی رو با سس مایونز درست نمی‌کنن. سالاد شیرازی آب‌غوره داره. اینکه گوجه و خیار و پیاز رو نگینی می‌کنید، باعث نمی‌شه سالادتون شیرازی باشه. آب‌غوره می‌خواد؛ آب‌غوره.