2777
2789

سلام بچه ها بیایید بگید حق دارم ناراحت باشم یا نه بدون دلسوزی. 

من پارسال یه بارداری پوچ داشتم بعد اون سقط با همسرم تصمیم گرفتیم هم من بدنم قوی تر بشه و هم وضعیت مالیمون بهتر بشه بعد دوباره اقدام کنیم... 

بعد اون قضیه اصرار از خانواده همسرم که بچه بیارید در حالی که سقط عین خیالشون نبود اون موقع و قبلش هم مادرشوهرم به همسرم میگفت بیخود میکنی بچه دار بشی همون اول اما بعد سقط فکر کردن من نازایی دارم که بچه نمیارم هی اصرار پشت اصرار تا اینکه بخاطر جور بودن شرایط اقدام کردیم و خداروشکر الان تازه میرم تو نوزده هفته که باردارم دکترم گفته استراحت نسبی داشته باش و اینکه من تا همین دو هفته پیش ویار شدید داشتم در حد خون بالا آوردن و خیلی حال خرابی های دیگه به جون خودم خانواده شوهرم وقتی فهمیدن باردارم اصلا عین خیالشون نبود که هیچ تازه مادرشوهرم یه روز که همسرش و همسرم خونه نبودن زنگ زد و هر چی که باعث ناراحتیم و استرسم بشه بهم گفت و تمام این مدت فقط مادرم و خواهرم بهم رسیدگی کردن از همه لحاظ و خانواده شوهرم فقط و فقط برای خود شیرینی به همسرم زنگ میزنن دریغ از یه تماس یا یه سر زدم به من خیلی ناراحتم از این رفتارشون اصلا حس می کنم حسادت دارن و برای حرص دادن به من میگن بچمونه برای خودمونه تا من اذیت شم به مرگ خودم تاحالا بهشون بی احترامی نکردم

توکلت به خدا باشه ... 😇❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خانوادع شوهر من تو بارداري نگاهم نميكردن اصلااااا

زايمان كه كردم رو سرم خراب شدن بچم رو واسه خودشون ميدونستن

اه اه اه

تیکر لحظه تحویل سال🌸امیدوارم سال جدید فضول ها🐶دخالت کن ها 🦊نامردا 🐸دزدا 🦇خیانت کارها🪱 پرادعا ها 🪰 نسلشون بپوکه بگو ایشالا

نگران نباش همه همین جورین 

به روزای خوب فکرکن که با نینیت میگزرونی عین هیالتم نباشه تو هم نه جوابشون بده نه زنگ بزن نه احوالشون بپرس 

انگار ویروسیه 

از رو حسادت 

مال ماهم ارزوی مرگمون میکنن 

حق با شماست گلم

سعی کن زیاد باهاشون قاطی نشی 

هواست باشه هرچقدر مادرشوهر خوب باشه جای مادر خود آدم رو  نمیگیره  و هر چقدر هم تو خوب باشی برای مادر  شوهرت جای دختر واقعی خودش رو نمیگیری

میدونم انتظار به جایی داری ولی باید بگم اکثریت مادرشوهر ها اینجوری هستن و راستش چون اغلب پسر دوستن وقتی پسرشون زن میگیره حسادت میکنن و سر عروس خالی  میکنن

خانوادع شوهر من تو بارداري نگاهم نميكردن اصلااااا زايمان كه كردم رو سرم خراب شدن بچم رو واسه خودشون ...

دقیقا نمیدونم چرا اینطوری میکنن اصلا در حد مرگ بدم میاد  ازشون

توکلت به خدا باشه ... 😇❤
خانوادع شوهر من تو بارداري نگاهم نميكردن اصلااااا زايمان كه كردم رو سرم خراب شدن بچم رو واسه خودشون ...

برامن همین طوری بوده ولی الان دخترم چشه دیدنشون نداره  بااین سنه کمش رفتار زشتشون داره میبینه 

حق با شماست گلم سعی کن زیاد باهاشون قاطی نشی  هواست باشه هرچقدر مادرشوهر خوب باشه جای مادر خو ...

قربونت عزیزم 

اصلا یه جورین جلو همسرم یه مدل برخورد دارن  اما امان از حسادتشون که پشت صورت های چندششون دارن

توکلت به خدا باشه ... 😇❤
خدا کی جوابشون رو میده آخه 

میده برا منم اتقاق تقریبان مثل تو افتاد متاسفانه من آدم کینه ایم و تا اون کسی که بدی بهم کرده بهذزمین نزنم دست بردار نیستم دلم خنک نمیشه  به امید اینکه مادر شوهر بزنم زمین محم بودم تا یه روز... تلااافی کردم خدا حقش کف دستش گذاشت الان جرعت دخالت نمیکنن