2777
2789

من خودم به شخصه یکی از سخت ترین زایمان هارو داشتم 

من یه زن خیلی ،خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......

سز شدم .‌راحت بود .

اما بعدش اومدم خونه سردرد و گردن درد داشتم .‌نمیدونم دلیلش چی بود ‌‌

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بعد از سیزده ساعت درد طبیعی بردنم سز سال ۹۲.دوماه پیش۲۱ هفته سقط داشتم که مثل زایمان طبیعی بود و دردش قابل تحمل .

تیرماه اسلیو انجام دادم.اگه سوالی دارید خوشحال میشم کمکتون کنم.وزن اولیه۱۰۷ و وزن یک ماهگی عمل۹۲
طبیعی بودی؟؟

اره عزیزم طبیعی بودم.اگه واقعا میدونستم زایمان اینقد درد داره مجرد میموندم

من یه زن خیلی ،خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......
سز شدم .‌راحت بود . اما بعدش اومدم خونه سردرد و گردن درد داشتم .‌نمیدونم دلیلش چی بود ‌‌

چون بعد عمل سرت رو بالا آورده بودی و تکون داده بودی

تیرماه اسلیو انجام دادم.اگه سوالی دارید خوشحال میشم کمکتون کنم.وزن اولیه۱۰۷ و وزن یک ماهگی عمل۹۲
سز شدم .‌راحت بود . اما بعدش اومدم خونه سردرد و گردن درد داشتم .‌نمیدونم دلیلش چی بود ‌‌

من به شوهرم میگفتم نمیتونم طبیعی رضایت بده برم سزارین قبول نکرد گفت هر چیزی طبیعیش خوبه😀

چون بعد عمل سرت رو بالا آورده بودی و تکون داده بودی

نه تکون ندادم . حتی اسممو پرسیدن جواب ندادم .چون میدونستم سردرد و گردن درد میگیرم :( 

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا .