2777
2789
عنوان

شوهرم خیانت کرد...چیکار باید انجام بدم؟!

| مشاهده متن کامل بحث + 2630 بازدید | 113 پست
قوی باش همچین شوهر دهن بینی سخته زندگی کردن  باهاش اون خواسته تورو خراب کنه شوهرت چرا پا داده ...

حق طلاق دارم خودش میگه هرکاری گفتم انجام میده 

شرایط طلاق ندارم با دست خالی و یه بچه ک معلوم نیس ایندش چی بشه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فروشگاه لباس داره ، زنه نه متاهل نبوده ، رابطه هم نداشتن  حق طلاق دارم با این وجود رفته خیانت& ...

لباس زنونه؟مغازه مال خودشه اگ ن مخشو بزن عوض الان ک بحث دارین و ازت میترسه بهش‌بگو ماشین و بزنه ب نامت فقط بزار ب غلط کردن بیوفته ترس خیانت همیشه تو جونش باشه زیادم نزار از حد بگزره اونم بگه از این ب بعد هرکاری دلم میخواد بکنم مشاورم برو ولی من رفتم زیاد ب حالم فرق نکرد تو این ی مورد فقط خودتیو خودت جو خونرو اروم نگه دار دوستانه باهم رفتارکنید سعی کن این موضوعم از ذهنت پاک کنی

عزیزم پیامتو خوندم کامل و واقعا هم خوشحالم بخاطر طرفداری خانوادش و هم ناراحتم که ظرف اعتمادت شکسته.. ...

حق طلاق دارم ، اما شرایط طلاق هیچیش ندارم پشتم هیچکس نیس پدر ندارم ک پشتم باشه اگه بود حداقل جرئت همچین کاری نداشت 

و اینم ک بعد طلاق هم ک نمیتونم برم سرکار ۱۹ سالمه دانشگاهم نرفتم ک بنم از این راه حداقل برم سرکار 

حق طلاق دارم ، تعهد به درد میخوره؟ اخه با وجود حق طلاق خیانت کرد 

اره یکی از نزدیکام ازشوهرش تعهد محضری گرفت توبرگه اش شرایطی داره ک قانونی ثبت میشه حتما تعهد بگیر

من حسابم،زهمه مردم این شهر جداست🌺من امیدم بخداس.بعداز خدا باز امیدم ب خداست🌺
خانم دکتر بیتا حسینی پیج اینستا سر بزن مطالبش بدردت میخوره،  بنظرم اگه فکر می‌کنی تکرار نمیکنه ...

بهش گفتم ک به طلاق فک میکنم به طور مستقیمم باهاش حرف نزدم نمیدونم چ شرطایی براش بزارم ک حساب ببره 

حق طلاق دارم خودش میگه هرکاری گفتم انجام میده  شرایط طلاق ندارم با دست خالی و یه بچه ک معلوم ن ...

پس چرا پا شدی رفتی خونه مادرت همونجا میموندی متاسفانه یک سری میدونن شرایط برگشتن دوباره به خونه پدرمادر و ندارن بعد دوباره چشارو میبندن ازدواج میکنن

یه دختر شیطون که حتی شوهر  ام نداره چه برسه به ی پسر کوچولو  😂برق گرفته شده نه ببخشید برگرفته شده از کاربر @miinnaaa        از شنبه میخوام رژیم بگیرم شنبه ۲۵ دی ۱۴۰۰ از وزن ۵۵ کیلو به ۴۷ برسم من با اراده ام چون دوبار ۶ کیلو کم کردم 😌  بازم میتونم !و بلخره ترقوه درمیارم 😍🤩♡عضو گروه ابی بامداد خمار♡