2777
2789

بچه هامن یه اپلیکیشن پیدا کردم خیلی خوبه توش میتونین ساعت مطالعتتون رو ثبت کنین و براتون میبره رو نمودار میتونین تو هفته ساعت مطالعتون رو مقایسه کنید ، یه بخش داره که بقیم هستن که ساعت مطالعشون رو ثبت میکنن میتونین ببینین رتبتون بین ساعت مطالعه های دیگه چنده  خلاصه خیلی خوبه تا خودتون نریزید متوجه نمیشید 😉 

اسمش study room  عه  از توی بازار میتونید بریزید  

ی چیزی شبیه این داشتم

دهه هشتادی هایی ک براشون جک میساختن، صبور ترین نسل از آب در اومدن.اونا شاهد قتل هم نسل هاشون ب دست پدر،همسر یا برادر شون بودن!شاهد کرونا درست وسط آرزو هاشون بودن!اونا مجازی تحصیل کردن در حالی ک کنکور واقعی تو راه بود!ولی بازم برای رویا هاشون جنگیدن!        #احمقهارو_معروف_نکنیم                      فاز اون 16 میلیون نفری ک دنیا جهان بخت رو فالو کردن اصلااااا نمیفهمم!!!                            ? are we too young for this                               آیا ما برای این خیلی کوچک نبودیم؟ !

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چه باحال ممنون درضمن من یه مشکلی پیدا کردم ، ازموقعی که سالن مطالعه مون بسته شده به خاطر کرونا که حد ...

اگه لپتاب یا تبلت داری  ف‌ی ل‌ت‌ر شکن بریز برو تو یتیوب سرچ کن study with me  یه سری ویدئو میاره از درس خوندن ادما کا یکی اونور داره درس میخونه  میتونی اینو بزاری رو میزت  خودتم شروع کنی به درس خوندن تا تایم ویدئو تموم شه  یه سریام هستن تو همونجا انلاین درس میخونن 

مرسی گلم فقط یک سوال تو برنامه زده اگه از اون تکنیک ۲۵ دیقه نخوایم استفاده کنیم تایمر داره تایمرش کجاست؟

یکی سال۱۴۰۱ تو کاخش نشسته بود توییت میزد بچه های شما اونور آبن بچه های ما میمیرن . سه سال بعد خودش و بچه هاش اونور آب بودن که فرماندهان ما با بچه هاشون شهید شدن ..........🇮🇷