2777
2789
عنوان

بچه ها توروخدا بیاین عمم

173 بازدید | 3 پست

سلام به همگی 

به کمکتون شدیدا نیاز دارم 

حقیقتا من یه عمه دارم که دوسال پیش بعد ۱۴ سال که با یه اقایی دوست بود که اون اقا چه بی احترامی ها و فهش های زشتی که به بابای من نداد یعنی هرسال یه مسئله درست میکرد و پشت سر خانواده ما حرف میزد ازدواج کرد این اقا مشکل اعصاب داشت و بابای من چون اقاجونم فوت کرده بود و پسر ارشد بود اجازه نمیداد این مرتیکه بیاد خواستگاری و حتی پشت سر اقاجونم که فوت شده هم حرف میزد😔و بابای من هرروز اعصابش خورد تر میشد بابام محل کارش شیراز نیست و یبار همین مرتیکه زنگ زد بهش و سرکار اینقدر بابای من رو تحت فشار روحی قرار داد که بابای من سکته کرد سرکار😔 همونموقع ها ما خونه ی مامانجونم بودیم که این اقا با پدر و مادرش بدون هیچ مقدمه ای اومدن و بابامم از خونه رفت بیرون و گفتن که پسر ما با دخترتون ببخشید ببخشید رابطه داشته و اگر ندینش به ما میریم میگیم و اینا عموهامم چون شغلشون دولتی بود و اینا گفتن شر میشه قبول کردن ولی بابای من قبول نکزد و همونموقع هم گفت که اگر برید اینکارو بکنید رو من حساب نکنید من دیگه داداشتون نیستم خلاصه خانواده ی این اقا یک ماه بعد اومدن و برداشتن عمه ی مارو بردن و عقد کردن بعد عقد مامان بدبخت من با این دل مهربونش به بابام گفت برا جهیزیه بهش پول بده و اینا بابای منم بعد یک ماه ۹۰ تومن ریخت حسابش عموهامم نفری ۵۰ تومن دادن بعد ما فهمیدیم که این اقا همه ی پول جهاز رو داده و خونه کرایه کرده که اون مردک عوضی بره اونجا و بجای جهاز چیزای خونه ی قدیمی مامانجونم رو بردن شما فرض کنید موکت پاره برده بودن برا عروس و اینا این اقا حتی یک گرم طلا حتی انگشترم نخرید برا عمه ی من این اقا اینقدر هیز و کثیف بود و عمم اینقدر پست یود که عکسای تاپ دوبنده و شلوارک من رو برا شوهرش میفرستاد قبل عقد و من یبار دیدم و چیزی نگفتم 😔 الان عمم به دختر عموم زنگ زده که میخواد من رو بینه دختر عموم هم پیام داده ولی من نمیدونم چیکار کنم ازش کینه به دل گرفتم اون مامان من رو نفرین کرد به مامانم تهمت زد ۱۴ سال خونه ی ما زندگی کرد و یبار همین اقارو اورده بود خونه و ما بیرون بودیم ولی کلامی برا بابام نگفتیم ولی خیلی قدر نشناس بود و گفت ما هیچ لطفی در حقش نکردیم به خدا از روستا اومده بود حتی نمیدونست حوله شخصیه لباس نداشت به خدا مامان من بردش کلاس کنکور گذاشتتش سال ۷۸ چهارصد هزار تومن فقط برا کلاس کنکور براش داده اونموقع ها این مبلغ زیاد بوده من الان نمیدونم دختر عموم میگه التماسم میکرده که تورو ببینه ولی دختر عموم میگه گفته میخواد تنها ببینه من رو قبل عید توروخدا بگید چیکار کنم بزارم بینم یا نه ؟؟؟؟؟ 

اینم بگم که بابای من رو خیلی ازش حساب میبرن و حتی دختر عموم هم اگر عموم بفهمه که شماره این عمم رو داره دعواش میکنه و مامانجونمم دیگه راش نمیده خونشون و هیچکس به مز یکی دیگه از عمه هام حدودا دوساله که ندیدتش 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.