2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خانمای گل من تقریبا ۱۰ روزه ک معده درد دارم دکتر تشخیص میکروب معده داد روزی ۴تا آموکسی سیلین میخورم با روزی یکی تاوانکس ۵۰۰ حالا الان اومیکرون گرفتم رفتم دکتر برام سرم زد دگزا وفک کنم چرک خشک کن ی بسته هم آزیترومایسین داده خیلی زیاد نمیشه قزصام یادم رفت ب دکتر بگم واسه معدم قرص میخورم اخه ایناهمه واسه عفونت و چرک خشک کنه

الان قرص واس معده درد میخوای🧐

اره روزی ۴تا اموکسی سیلین ۵۰۰ با ی دونه تاوانکس ۵۰۰ اینا رو ۱۰ روزه ک میخورم باید ادامه هم بدم هنوز الانم سرم زدم دگزا ویچیز دیگ ولی چرک خشک کن بود الانم گفته بسته ازیترو داده نمیدونم بخورم یا نه 

پس تاوانکس و اموکسی رو چکار کنم دکتر گفته بخور ۱۴ روز بعد بیا حتما الان ۴ روز دیگ مونده ک بخورم

تاوانکس رو بخور اما اموکسی رو نخور  نگا کن ببین بین ازیترو و اموکسی هر کدومش دوزش بیشتر بود یکیشو بخور دوتاش کنار هم خوب نیس 

-