از قبل هم خیلی علاقه نداشت بچه بیاریم اما وقتی فهمیدیم باردارم اپل شوکه و بعد خیلی خوشحال شد و ب تمام خانواده و دوستاش خبرداد ک داره بابا میشه و کلی ذوق زده شد و گاهی هم کلیپ نینی میینه و برام میفرسته و فکراینه ک مسئولیتهای بچه رو درست ب عهده بگیره تو کارا هم کمک می کنه یمقدار اما هربار میگم بیا بچه تکون خورد ببین زیاد ذوقشو نداره یا مثلا میخوام ازفردا خرید سیسمونی رو شروع کنم میگم نظر بده اتاقشو چجوری بچینیم کاغذدیواری کنیم موکت کنیم سرویس چوبش چرنگی باشه البته همه رو مامانم میگیره بعد هیچی نمیگه سرشواز گوشی درنمیاره الانم ک دیده ناراحتم میگه خوب چی بگم مامانت میخواد بگیره من چی بگم اخه هیچ نظری نمیده روز پدرمادر میشه هیچ نظری نمیده چی بدیم چیکارکنیم تو تمام سونوگرافی های عربالگری و اینا هرچی گفتم توام بیا ببینش تو مانیتور نیومد تمام دکتررفتنام از اول تا الان تنهایی بوده بنظرتون ادم نباید ناراحت بشع؟
شوهرمنم همیتحوریه..کلی کمکم میکنه تو کارا..هوامو داره..
ولی خب هردفه رفتم سونو گفتم میخای بیای تو ببینیش تو مانیتور...نمیاد🙄🙄🙄🙄ولی خب وقتی گفتم حاملم کلی خوشحال شدوچشاش خیس اشک شد
چندتا نکته مهم:امضامو بخون حتما😁😁 ✔️کاربر ۹۷هستم ولی صد بارترکیدم😭😭😭دیگ قول میدم نترکم چون دیگ شماره ندارم... ✔️اگه دیگه بعددوبارریپ زدن جوابتو ندادم،بدون ک جواب دارم ولی حوصله بحث با تو رو ندارم🙄🤐و ریپاتو بدون خوندن حذف میکنم😅چون اگه قرار بود قانع شی با همون دو بار. ریپ قانع میشدی...پس کلا شمشیرو از رو بستی و کاریش نمیشه کرد. ✔️اینجا دنیایی عجیبیه خانواده شوهر هیولا هستن و حال به هم زن🤢🤢🤢هرررررچقددددرم ک فرشته باشن ،و مادرشوهر یه دیوه هررررچقدرررررررم ک خوب باشه خانواده خود طرف عین🌙هستن حالا هرررررچقددددددرم بد صفت باشن و بدحنس ولی چون مادره کلااااا حق داره حتی اگه تو رو بکشه... (پس سعی نکن ثابت کنی به این افراد چون درک نمیکنند و قبول نمیکندد عکس این قضیه رو)
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
نه ناراحتی نداره بعضیا اینجورین مثل من واسه هیچی نظر نمیدم بچم تا دنیا نیومد حس خاصی نداشتم زن و مرد نداره بعضیا اینجورین
برای همه آرزوی آرامش دارم ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوشترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادقترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربونترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قویترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همهی اینها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید
شاید میترسه 😂اخه من دوران بارداریم وقتی بهش میگفتم بیا دست بزن داره تکون میخوره میگفت نمیتونم... چند بار ناراحت شدم بعد گفت خیلی میترسم. تو دلم خالی میشه... حتی روزی ک باهم رفته بودیم صدای قلبشو بشنویم استرس زیادی داشت. پاهاش شل میشد. 😂دراین حد ترسو بود
شاید شوهرشماهم بخاطر همینه
واینکه تو خریدا نظر نمیده شاید شما چند بار نظرشو پرسیدی اخرسرهم کار خودتو کردی. ایشونم به این نتیجه رسیدن که کلا نظر ندن. خوش بینانه ترش هم اینه که به سلیقه شما اعتماد کامل دارن😘👌
واقعا میگی؟!!!! چقدر عجیب! من فکرمیکردم همه مامانا مثل منن من هردفعه بچه تکون میخوره ذوق مرگ میشم
من فقی وقتی تو سونو میبینمش ذوق میکنم..در غیر اونصورت حسی ندارم🙄🙄🙄
چندتا نکته مهم:امضامو بخون حتما😁😁 ✔️کاربر ۹۷هستم ولی صد بارترکیدم😭😭😭دیگ قول میدم نترکم چون دیگ شماره ندارم... ✔️اگه دیگه بعددوبارریپ زدن جوابتو ندادم،بدون ک جواب دارم ولی حوصله بحث با تو رو ندارم🙄🤐و ریپاتو بدون خوندن حذف میکنم😅چون اگه قرار بود قانع شی با همون دو بار. ریپ قانع میشدی...پس کلا شمشیرو از رو بستی و کاریش نمیشه کرد. ✔️اینجا دنیایی عجیبیه خانواده شوهر هیولا هستن و حال به هم زن🤢🤢🤢هرررررچقددددرم ک فرشته باشن ،و مادرشوهر یه دیوه هررررچقدرررررررم ک خوب باشه خانواده خود طرف عین🌙هستن حالا هرررررچقددددددرم بد صفت باشن و بدحنس ولی چون مادره کلااااا حق داره حتی اگه تو رو بکشه... (پس سعی نکن ثابت کنی به این افراد چون درک نمیکنند و قبول نمیکندد عکس این قضیه رو)
خدا واستون نگهشون داره ،به سلامتی بگیریش داخل بغلت
سرباز آقا باشه
قرآن حفظ کن این روزا حتی یک آیه
زبان بخون قرآن گوش بده
روی حلال حروم حواست جمع باشه
همه این هارو در نظر بگیر 🙂😇
بچت خیلی باهوش می شه در آینده
می شه یه حمد و صلوات مهمونم کنید 🍀🌱✨🌿💚 برای مردم سرزمینم آرامش، شادی ،سلامتی ، و *تمرکز روی زندگی خودشون* رو از خدا خواستارم 😇نی نی سایت همه چیز نیست ،یه سایته واسه وقت گذراندن اضافی اما منتهی کسانی هستن که تنها جایی که می تونن ادعای هویت و بزرگ بودن کنند همین جاست 😇 هرچیزی در تاپیک ها کاربران می گن یعنی چیزی که می خوان بگن و تصمیم با خودشون هست پس اینکه بعضی ها حس کارگاه گجت بودن می گیرن و احساس بزرگ بودن که چیزی فهمیدن ، همش فیکه 😄 صبر چیز خوبیه تقویتش کنید و با هم دیگه تو تاپیک ها دعوا نکنید 🌱✨ آدما براساس درد هاشون به بقیه آسیب می زنن اما دوست عزیز دیگران که نباید تاوان چالش ها و مشکلات تو رو بدن 🤩 می گما بعضی ها خیلی بیکارن منتظرم تا من تاپیک بزنم بیان دعوا کنند 😂😂😂😂😂😂 می خوای شماره بدید من خودم بهتون پیام بدم که کی تاپیک زدم ☺️😉بیکاری بد دردیه باعث می شه سرت تو زندگی بقیه (تاپیک های بقیه چرخ بخوره) 😪😂 تفنگی که شما داری باهاش حمله می کنی پلاستیکه 😁 ما دوره های عملیش واقعیش رو پاس کردیم 😜 کسی که گناه کنه می خنده وارد آتش می شه درحالی که گریه می کنه ✨🌱🍀🌿💚
وااا کلی وسیله تخت کمد و فرض و پرده و لباس و همهچی میخوام بخرم تو یدونه اشم نظر شوهر ادم ینی مهم نیست؟! البته ی چیزی بگمامن ازخدامه همش باب میل خودم باشه😁😁 ولی خوب اینحوری حس میکنم بی اهمیته!! البته تو انتخاب اسم از روز اول پیله کرد بذاریم مانی منم دلشو نشکستم و قبول کردم ولی جز اسم رو چیزای دیگه بی نظره