2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با هرکدومشون دوست شدم بی معرفتی کردن هرکاری براشون کردم تهش رفتن پشتم بد گفتن خودم تهرانیم اومدم ا ...

منکه شنیدم مردم یزد خیلی خوب و بامعرفتن شاید این چند نفر اینکارو کردن

دلم ی حس خوب میخاهد مثل چهارشنبه ها زنگ آخر..
منکه شنیدم مردم یزد خیلی خوب و بامعرفتن شاید این چند نفر اینکارو کردن

همشون پشت سر بد میگن

بزرگ و کوچیکم نداره

دپ رو هستن تو روت خوبن پشتت میگن چ ادم بدیه🙂

اره تاوقتی کارت دارن باهات خوبن...نمیذارن کسی از زندگیشون سر دربیاره انگار میخوای زندگیشون رو چشم بز ...

ضربه بدی خوردم ازشون

یه مسابقه تو تهران بود بعد من به همباشگاهیام گفتم ما خونه تهران داریم لازم نیست هزینه کنید بیایید خونه ما

گفتن اوکی

با استادشون بحثم شد پول بلیطمو پس دادن و گفتن نمیاییم خونت

و حتی ی تشکر خشک و خالیم نکردن

و رفتن پشتم گفتن این دختره هرچی سرش بیاد حقشه

مدیر باشگاه هم حتی پشت هممون حرف میزد🙂

حالم بهم خورده از یزد

ضربه بدی خوردم ازشون یه مسابقه تو تهران بود بعد من به همباشگاهیام گفتم ما خونه تهران داریم لازم نیس ...

اره میشناسمشون...بی معرفت هستن و حسود و پشت سرت حرف درمیارن....براچی آمار طلاقشون بالاست ، بخاطر همین رفتارای خاله زنکی که دارن با شوهر و خانواده شوهر هم نمیسازن

اره میشناسمشون...بی معرفت هستن و حسود و پشت سرت حرف درمیارن....براچی آمار طلاقشون بالاست ، بخاطر همی ...

چرا اینطورین واقعا

لحظه شماری میکنم برگردم تهران

اصن افسرده شدم اینجا

سنتی و پشت حرف زن

عزیزم اتفاقی تاپیکتونودیدم .دلیل نمیشه چون شماهدمای درستی واسه دوستی انتخاب نکردین وبهتون بدی کردن بقیه هم اینطورباشن😊

خونتون کجای یزده ؟ بعضی محله های یزدفرهنگ خیلی پایینه ولی لابه لاشون آدمای خوب هم زیادن 

بیاباهم دوست بشیم 😁

راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای  .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤
اره میشناسمشون...بی معرفت هستن و حسود و پشت سرت حرف درمیارن....براچی آمار طلاقشون بالاست ، بخاطر همی ...

عزیزم شمامطمئنی آمارطلاق یزدبالاس ؟😒

اتفاقایزدآمارطلاقش کمه 

درضمن خوب وبدهمه جاهست 

مثل اینکه شناخت کامل ازیزدیاندارید برخلاق گفته هاتون خانواده شوهرعروس دوستن وعروس هم مادرشوهردوست

راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای  .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤