2777
2789

سلام میکرودرم خانگی خریدم ولی نمیدونم چطوری باید استفاده کنم اگ میدونید راهنمایی کنید ممنون

تو حتی از خودت زیباتری...

روشنش کن روی کمترین درجه بذار روی پوستت بکش یه جا نگه ندار چون کبود میشه یه جا رو هم دو بار نکش هفته ای یه بار بیشتر هم استفاده نکن

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
روشنش کن روی کمترین درجه بذار روی پوستت بکش یه جا نگه ندار چون کبود میشه یه جا رو هم دو بار نکش هفته ...

ممنون گلم شما خودتون استفاده کردید ازش تاحالا؟

قبلش نمیخاد بخور بدم صورتمو؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ممنون گلم شما خودتون استفاده کردید ازش تاحالا؟ قبلش نمیخاد بخور بدم صورتمو؟

اره من خریدم دارم هر هفته انجام میدم اگر بخور نداره دستگاهت انجام بده ولی اکثر دستگاه ها دارم بخور خودشون مال من با آب انجام میده

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
اره من خریدم دارم هر هفته انجام میدم اگر بخور نداره دستگاهت انجام بده ولی اکثر دستگاه ها دارم بخور خ ...

چه تاثیری برا پوست شما داشته؟

منافذ تون باز نمیشه

ببخش ک ایهمه سوال میکنم

چه تاثیری برا پوست شما داشته؟ منافذ تون باز نمیشه ببخش ک ایهمه سوال میکنم

ببین خون رو میاره پوست جوان سازی میکنه چربی پوست رو هم تنظیم میکنه که جوش نزنی چروکی باشه از بین میبره ببین تو یوتیوب بزن قشنگ ویدئو هاش راجع بهش توضیح میدن و نحوه انجامش رو توضیح میدن من تو همونا یاد گرفتم 

درد هم داره کار میکرودرم؟ 

نه کاری نمیکنه که درد داشته باشه عین ماساژ میمونه کار باهاش خیلی کیف میده اتفاقا 

برای شما تاثیری هم داشته عزیزن ارزش داره بخرم؟ 

به نظرم آره خیلی پوستم حال اومده قشنگ بعد هربار استفاده تفاوتش رو متوجه‌ میشم البته جنس های متفاوتی داره 

چند خریدینش؟ 

۱۲۰۰ بود قیمتش تو زمان جمعه سیاه دیجی کالا خریدم ۷۰۰ تومن