2777
2789
عنوان

پنهونکاری بزرگ از شوهر

369 بازدید | 32 پست

سلام دوستان  

من یه پنهونکاری و یه دروغ انجام دادم ۶ ماه پیش، اینکه ضامن برادرم شدم ،نمیدونم چرا همچین خریتی کردم کلا برادرم نه به من نه شوهرم احترام نمیذاره،ولی انقدر تا قبل ازدواجم رابطه ام باهاش خوب بوده که همش نمیدونم چرا بار مسئولیتش بدوش میکشم،حتی براش یه خوبی خیلی بزرگ کردم که گفتم شاید اینجوری قدر من و شوهرمو بدونه ولی بیشعور تر از این حرفا بود و حالا بگذریم دوباره نمیدونم چرا دلم سوخت و ضامنش شدم،اونم همش تاخیر داره تو پرداختاش،  یبار هم یه کار کوچولو براش کردم که مهم نبود ولی چون شوهرم حتی رو اسمش حساسه نگفتم و فهمید و زندگیم داشت بهم میخورد،که اصلا موضوع مهم نبود اینکه چرا نگفتم شاکیش کرد اونم برای داداشم که نمک نشناسه،اما باز گند زدم ضامنش شدم،حالا همش عذاب وجدان دارم،بگم بدبختم،خودش بفهمه بدتره، چیکار کنم؟

99/09/09 خدای مهربونم ممنونم   شروع بهترین اتفاق زندگی من و تو ...آرامش آرامش آرامش  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم به همچین کاری کردم حالا پولشو طرف نمیده ینی خجل و سرافکنده م نمیدونم چیکار کنم فقط میگم ابروم نره  خیلی خریت میکنیم بعضی وقتا واقعا احساسی برخورد میکنیم مثه خر پشیمونم 

به شوهرت هییییییچ ربطی نداره  حتی اگه برادرت بدترین باشه

اگه همسرتم همچین کاری کنه.

بازم نطرت همینه ؟؟؟ یعنی میگی به من ربطی نداره؟؟

پشتیبان گروه * ۴ * ستاره           وزن فعلی  ۷۲    هدف ۶۲           مادر ای زیبا ترین شعر خدا..... روحت شاد😔

چرا پنهون کاری کردی؟

کارت خیلی اشتباه بوده 

پنهون کاری زندگی رو نابود میکنه 

حتی اگرم برادر شما خوب بوده باش شما نباید پنهان میکردید

آرزویم این است                                                                       آنقدر سیر بخندی که ندانی غم چیست🦋💖
بالاخره که میفهمه  کلا نباید مخفی میکردی زن و شوهر نباید از هم چیزی رو مخفی کنن اونم به این بز ...

مامانم هم همین و بهم گفت،به مامانم گفتم بخاطر شما ها بود،داداشم مشکل داشت شما غصه شو میخوردید،بهم گفت اشتباه کردی،تو خودت باید برای زندگی خودت غصه بخوری،مامانم میدونه شوهرم چقدر هوامو داره ولی تو این حالت دروغ و پنهونکاری حتی از دست خانواده ام هم کاری بر نمیاد،😥 الان چیکار کنم؟

99/09/09 خدای مهربونم ممنونم   شروع بهترین اتفاق زندگی من و تو ...آرامش آرامش آرامش