2777
2789
عنوان

اونایی ک بچشون بریچ بوده

| مشاهده متن کامل بحث + 9971 بازدید | 58 پست
دختر منم به پا هست منم این مشکلات و دارم آمپول ریه هم بهم نمیدن چون دز انسولین بالاست. منم میترسم با ...

من زدم تو هفته ۳۰ .‌ چند هفته ای

مادر بزرگم همیشه میگ .‌.. هر چقد با دیگران خوب باشی بدی میبینی ولی بر عکسش هر چقد بد باشی همیشه بهت خوبی میکنن .... واقعا راس میگه 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بخاطر وزن پایین بچه زیاد اذیت نشده بودم

♩بزن باران بهاران فصل خون است♩بزن باران که صحرا لاله گون است♩بزن باران که دین را دام کردند♩شکار خلق و صید خام کردند♩بزن باران خدا بازیچه ای شد ♩که با ان کسب ننگ و نام کردند♩بزن باران به نام هرچه خوبیست♩به زیر اوار گاه پایکوبیست♩مزار تشنه جو باران پر از سنگ♩بزن باران که وقت لایروبیست♩بزن باران بهاران فصل خون است♩بزن باران که صحرا لاله گون است♩

دختر منم بریچه ۲۶ هفته م کی باید امپول ریه بزنم خیلی ترسیدم اینارو خوندم

جنس مخالف درخواست دوستی ندن😡 میشه برا حل شدن مشکلمون صلوات بفرستید خداخیرتون بده امضای قبلیم👇                                                           خدایا هزاران بار شکرت😍😘ممنونم که جواب دل شکستمو دادی🤩 خدایا هیچ زنی و تو حسرت مادر شدن نذار🙏 خدایا مطمئنم به دل ما هم نگاه میکنی و بعده چندسال و ۵ تا سقط بچمونو سالم میذاری تو بغلمون❤️ دختر قشنگم منو بابایی بی صبرانه منتظر گرفتن دستای کوچولوتیم😍😘

بله عزیزم خوبه..منم بچه اولم بریچ بود چرخید بعدش فک کنم همین هفته ها بودم

آخه دکتر گفت رشد بچت خوبه اگ وزنش یکم دیگه هم اضافه شه نمیتونه دیگ بچرخه .. ۱۰ اسفند باز سونو میدم ببینیم چرخیده یا نه 😞 آخه یه بار طبیعی زایمان کردم این بارم سز کنم دیگ کلا بدنم نابود میشه ک 

مادر بزرگم همیشه میگ .‌.. هر چقد با دیگران خوب باشی بدی میبینی ولی بر عکسش هر چقد بد باشی همیشه بهت خوبی میکنن .... واقعا راس میگه 
منم بریچ بود پسرم خیلی اذیت شدم ولی هفت ماه مه بودم بخاطر خطر زایمان زودرس امپول ریه زدم .پسرم هفته ...

پس خدا رو شکر وزن نی نی خوبه 

دختر منم بریچه ۲۶ هفته م کی باید امپول ریه بزنم خیلی ترسیدم اینارو خوندم

من تو هفته ۳۰ زدم .‌. ب دکترت بگو بزن اگ خدایی نکرده زودرس شد مشکلی نداشته باشه 

چقد هزینه کردی؟

هزینه سونو ؟ ۱۱۰ شد