2777
2789

خانوما دخترمو بردم دکتر گفتم دندوناش لک سفید افتاده گفت چون دندونای پیش و نیشه میوفته اشکال نداره ولی گفت شب ۱۲شیربده سیر ک شد دیگه نده تا۶

حالامن چیکار کنم دخترم هر یه ساعت شیر میخواد دیشب کلا س ساعت خوابید

یک سالشه

من عشق آرزو کردم تو برآورده شدی❤

حتما حتما بعد شیر خوردن دندونش رو مسواک انگشتی بزن یا با پارچه مرطوب رو دندوناش بکش تا شیر روش نمونه 

شیری که روی دندون میمونه باعث خرابی دندونش میشه

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببین من رفتم مشاوره شیر دهی گفت قطع نکن غذا زیاد بده حجم معده بزرگ شه زیاد بخوره دیر بیدار شه الان قشنگ غذا بخوره تا صبح بیدار نمیشه بیدار هم بشه یکم آب یا بيسکوئيت میدم می‌خوابه یکی دوبار رو شیر میدم

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
هر یک ساعت برای بچه ی 1 ساله زیاد نیست؟  بعد غذای کمکی بغلش نمیدی؟ خب سیرش نمیکنه شیر خالی اگ ...

چرا سوپ فرنی کمپوت سیب عدسی بدون ادویه آبگوشت 

باید شیر شبش قطع کنی چند شب باید گریه هاشو تحمل کنی هر وقت‌پاشید برا شیر تو شیشه آبش بده  بعدم فلوراید تراپی کن  برا سفیدیا پیج دکتر کتایون صفری اینستا نگاه کن یا سلیمان فیجانی متخصص اطفالن .یه ویدیو گذاشته واسه قطع شیر شب 

حتما حتما بعد شیر خوردن دندونش رو مسواک انگشتی بزن یا با پارچه مرطوب رو دندوناش بکش تا شیر روش نمونه ...

دستمو ببرم سمت دهنش دهنشو سفت میبنده

خوابم ک باشه اینکارو کنم بیدار میشه روز ازنو روزی ازنو😭

مشکلی پیش نمیاد عزیزم، ولی خب شب یکساعت یکبار زیاده دیگه غروب نخوابونش .خستش کن  که شب خواب عمی ...

دیروز کلش ۲ساعت روز خوابید تا یازده باهاش بازی کردیم ولی انگار ن انگار.

دستمو ببرم سمت دهنش دهنشو سفت میبنده خوابم ک باشه اینکارو کنم بیدار میشه روز ازنو روزی ازنو😭

واای درکت میکنم واقعا سخته🥺

من دخترم به خاطر شیر شب ۴ تا دندونای بالاییش نابود شد

الانم پسرم یه سالشه تو خواب همش شیر میخوره میترسم اینم مثل دخترم بشه😔😔

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
دیروز کلش ۲ساعت روز خوابید تا یازده باهاش بازی کردیم ولی انگار ن انگار.

عزیزم خدا حفظش کنه .حتما ببین اهن خونش کافیه؟

نگران نباش پسر منم شبانه روز شیر میخورد 

وخدا نابترین لیلی دنیای من است .
عزیزم خدا حفظش کنه .حتما ببین اهن خونش کافیه؟ نگران نباش پسر منم شبانه روز شیر میخورد 

فعلا ک دیروز سه ظرف خون ازش گرفتن😢برای آهن و ویتامین و هپاتیت و...

واای درکت میکنم واقعا سخته🥺 من دخترم به خاطر شیر شب ۴ تا دندونای بالاییش نابود شد الانم پسرم یه س ...

من ک دارم خودمو ب درو دیوار میزنم ندم بهش اون اوایل ک دندونش در اومده بود دکتر حواسش نبود بهم بگه که شیر ندم دیروز گفت گفت اون بالاییاتو ۷سالگی میوفتن حواست ب آسیاب ها باشه