بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
ببین من رفتم مشاوره شیر دهی گفت قطع نکن غذا زیاد بده حجم معده بزرگ شه زیاد بخوره دیر بیدار شه الان قشنگ غذا بخوره تا صبح بیدار نمیشه بیدار هم بشه یکم آب یا بيسکوئيت میدم میخوابه یکی دوبار رو شیر میدم
بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
باید شیر شبش قطع کنی چند شب باید گریه هاشو تحمل کنی هر وقتپاشید برا شیر تو شیشه آبش بده بعدم فلوراید تراپی کن برا سفیدیا پیج دکتر کتایون صفری اینستا نگاه کن یا سلیمان فیجانی متخصص اطفالن .یه ویدیو گذاشته واسه قطع شیر شب
واای درکت میکنم واقعا سخته🥺 من دخترم به خاطر شیر شب ۴ تا دندونای بالاییش نابود شد الانم پسرم یه س ...
من ک دارم خودمو ب درو دیوار میزنم ندم بهش اون اوایل ک دندونش در اومده بود دکتر حواسش نبود بهم بگه که شیر ندم دیروز گفت گفت اون بالاییاتو ۷سالگی میوفتن حواست ب آسیاب ها باشه