2777
2789
عنوان

بچه ها سهمیه 25 درصدی

| مشاهده متن کامل بحث + 1171 بازدید | 63 پست
خوبممم هیچی منتظرم ببینم تز جدید  دانشگاه چیه😂😂 یه روز میگن پاشید بیاید حضوریه یه روز میگن ب ...

ما ک 3 ماهه حضوری ایم

ایم هفتع فق بخاطر اومیکرون مجازی شد

دروووووووغ😐😐💔😐💔😐💔😐💔😐😐💔💔 من چک کردم کاردانی بوددددد💔😐💔😐💔😐💔😐💔😐 

فک کنم جفتش باشه من کاردانی شو میرمممممم

وَ خدا دردِم گرونَه 🥀 دنیا 2 مشکل بزرگ داره.شک زیاد باهوش ها و اعتماد به نفس زیاد احمق ها!  من برده داری را بر انداختم به بدبختی آنان پایان بخشیدم. فرمان دادم که همه مردم در پرستش خدای خود آزاد باشند و آنان را نیازارند #کوروش بزرگ وقتی تاپیک میزنم سوالمو با سوال جواب ندید ممنون

ما ک 3 ماهه حضوری ایم ایم هفتع فق بخاطر اومیکرون مجازی شد دروووووووغ😐😐💔😐💔😐💔😐💔 ...

ماهم قرار بود حضوری باشیم اونجا قرمز شد مجازی شدیم😐😂دوستام شهرای دیگن حضورین🥺💔

منم تا جایی ک خبر داشتم کاردانی بود ولی تو چارت دانشگامون دیدم زده کارشناسی پروتز های دندانی

Take me to church/I'll worship like a dog in the shrine of your lies/I'll tell you my sins,and you can sharpen your knife/Offer me that deathless death/Oh good God,let me give you my life🖤

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ماهم قرار بود حضوری باشیم اونجا قرمز شد مجازی شدیم😐😂دوستام شهرای دیگن حضورین🥺💔 منم تا جایی ک خب ...

ولی واقعن ازت ممنونم هنوزم ایندمو مدیون ت ام😂💙 دیگه درس آنچنانی ام نمیخا بخونم با 9 هزار پردیس بهشتی میارم😎😁

ولی همه چیو پرسیدم جز ی چیز... تکنسین پروتز برای ی شیفت حدودی چقدر درامد داره؟ توی ی کلینیک خصوصی که نه خیلی های کلسه نه داون کلس🥴

وَ خدا دردِم گرونَه 🥀 دنیا 2 مشکل بزرگ داره.شک زیاد باهوش ها و اعتماد به نفس زیاد احمق ها!  من برده داری را بر انداختم به بدبختی آنان پایان بخشیدم. فرمان دادم که همه مردم در پرستش خدای خود آزاد باشند و آنان را نیازارند #کوروش بزرگ وقتی تاپیک میزنم سوالمو با سوال جواب ندید ممنون

ولی واقعن ازت ممنونم هنوزم ایندمو مدیون ت ام😂💙 دیگه درس آنچنانی ام نمیخا بخونم با 9 هزار پردیس بهش ...

بستگی داره ک خودش کار کنه یا لابراتوار دندونپزشک باشه اگ خودش کار کنه تا سی چهل میتونه دربیاره ماهی با دکتر تقریبا نصفش چون مثلا دست دندون متحرک الان لابراتوار خودش  از هفت تا نه تومن میگیرن ولی دندونپزشک ده تومنم دیدم میگیره که از این ده نهایتش دو سه تومنش میرسه ب لابراتوار🙄

Take me to church/I'll worship like a dog in the shrine of your lies/I'll tell you my sins,and you can sharpen your knife/Offer me that deathless death/Oh good God,let me give you my life🖤