2777
2789

این آت آشغالا رو نمالید به خودتون همش چرت و پرته  

زین پس در این منطقه ضرب المثل و عبارات جذاب (عموما مورد استفاده در دعوا) نصب می‌گردد، در صورت به خاطرآوردن ضرب المثلی جدید، به صاحب اکانت اطلاع دهید. اسم کاربریم برگرفته از ضرب المثل زیبا و پر مفهومیه که میگه {اونی که به ما ن*یده بود کلاغ ک*ن دریده بود}  یه ضرب المثل دیگه هست که میگه {طرف دنبال گ*ز هوایی میگرده}، یعنی دنبال بهانه‌ست که کار خودشو پیش ببره   نگید اینا به چه درد من میخوره اینا تو تمام زندگیتون به کار میاد  در ضمن عبارت جذاب و جدیدی که شنیدم شغالِ کوهی هست، استفاده بفرمایید عزیزان 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ژل بزرگ کننده داشتیم دیگه چرا اینهمه میرفتن زیر تیغ 😐 اگه ژل اثری هم داشته باشه با تزریقش هست نه م ...

پس نگیرمش میگه ۱۹۰ تومان ، میگه بزرگ میکنه اما معلوم نیست دائمی باشه یا نه 

خارجیه 

فرقی نمیکنه

بازم آشغاله

زین پس در این منطقه ضرب المثل و عبارات جذاب (عموما مورد استفاده در دعوا) نصب می‌گردد، در صورت به خاطرآوردن ضرب المثلی جدید، به صاحب اکانت اطلاع دهید. اسم کاربریم برگرفته از ضرب المثل زیبا و پر مفهومیه که میگه {اونی که به ما ن*یده بود کلاغ ک*ن دریده بود}  یه ضرب المثل دیگه هست که میگه {طرف دنبال گ*ز هوایی میگرده}، یعنی دنبال بهانه‌ست که کار خودشو پیش ببره   نگید اینا به چه درد من میخوره اینا تو تمام زندگیتون به کار میاد  در ضمن عبارت جذاب و جدیدی که شنیدم شغالِ کوهی هست، استفاده بفرمایید عزیزان 

ببخشید اینجا پست میذارم 

پستتو تو اون تاپیک دیدم خیلی ناراحت شدم خواستم بگم برای ارامش دلت حمد میخونم عزیزم الهی که سر عقل بیاد و یجوری دیگه قضیه کلا عوض شه

تکنسین فوریت پزشکی👩🏻‍⚕️🩺💉💊🩹    اگر نظرم برخلاف نظرته 🙂 ریپ نزن ✋🏻 بحث نکن 🤫  دلمو نشکن ❌️ دلتو نمیشکنم 🚫۳۰ / ۷ 

ببخشید اینجا پست میذارم  پستتو تو اون تاپیک دیدم خیلی ناراحت شدم خواستم بگم برای ارامش دلت حمد ...

ممنونم عزیزم ، الهی غم نبینی

خیلی دلم گرفته می‌دونی چهار سال من تو فکر بهتر کردن زندگیمون بودم ولی اون تو فکر جدایی بوده و من اصلا نفهمیده بودم الان تازه فهمیدم ، یه زندگی چهار ساله رو با یه پیام ترک کرد ، پیام داد نمی‌خوامت برو