2777
2789

یه فیلم داد بعد تو گفته بود

یِل یاتار
طوفان یاتار
یاتماز ارومیه بایراقی

اون بایراقی آخرشو نمی دونم درست تو فیلم شنیدم یا نه ولی مثل این بود فکر کنم این صحبت مال ارومیه آدربایجان هست؟درسته؟

میشه هرکی بلده معنیش رو هم بگه؟؟؟

گذشتم از گذشته ای که گذشت...🍃

یعنی باد میخوابه 

طوفان میخوابه

ولی پرچم ارومیه نمی‌خوابه

منم بچه ارومیه ام😁

خدایا آشغالا رو نریز رو زمین...!🖤                               اگر سر به سر تن به کشتن دهیم از آن به که کشور به دشمن دهیم;) یه ترک :)   

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الده بلده یعنی چی؟ ی خانم ترک زبان تو اینستا همش میگه

یعنی اینجوریه اونجوریه

خدایا آشغالا رو نریز رو زمین...!🖤                               اگر سر به سر تن به کشتن دهیم از آن به که کشور به دشمن دهیم;) یه ترک :)   
یعنی باد میخوابه  طوفان میخوابه ولی پرچم ارومیه نمی‌خوابه منم بچه ارومیه ام😁

😂ما هم نزدیکای ارومیه ایم یعنی آذربایجان غربی هستیم

ولی من هیچی بلد نیستمممم😃

😂ما هم نزدیکای ارومیه ایم یعنی آذربایجان غربی هستیم ولی من هیچی بلد نیستمممم😃

چرا مگه میشه؟

کرد هستین درسته؟

چرا مگه میشه؟ کرد هستین درسته؟

نه من تو همون آذربایجان به دنیا اومدم ولی به خاطر مشکلاتی اومدیم تهران من اونجا بزرگ نشدم که معنی کلمات رو بفهمم

نه من تو همون آذربایجان به دنیا اومدم ولی به خاطر مشکلاتی اومدیم تهران من اونجا بزرگ نشدم که معنی کل ...

اهان