2777
2789
عنوان

بابا این خارجیا لامصبا کروناشونم با ما فرق داره

| مشاهده متن کامل بحث + 736 بازدید | 57 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دکتر کی،دکتر شادی و خیلی دکترهای دیگه که ساکن امریکا و اروپا هستند هم گفتند کل سویه های کرونا قرنطینه اش ۱۴ روز هست تو امریکا بخاطر اقتصادشون گفتن ۵ روز بعد برگردین سرکار و ایران هم همینو داره اجرا میکنه مرخصی همه کارمندان ۵ روزه شده برادر من هم فقط ۵ روز مرخصی دادن با اینکه هنوز هم صد در صد خوب نشده و بی حاله باید برگرده سرکارش.

می شه برای آرزوی پسر کوچولوم دعا کنید،منتظر خواهر یا برادر هست و من مادرش ناتوان و شرمنده در براورده کردن این آرزو  
دکتر کی،دکتر شادی و خیلی دکترهای دیگه که ساکن امریکا و اروپا هستند هم گفتند کل سویه های کرونا قرنطین ...

دوره امتقال هر سویه فرق داره همینجا تو ایران دلتا داشته باشی دوهفته اومیکرون یه هفته قرنطینه میدن یه سری توهم دارن باور نکن