2777
2789
عنوان

۱۰تا اسم بگین که اولش با ....

288 بازدید | 46 پست

اولش با ( پ ) شروع میشه

بعدشم ۱۰تا اسم بگین که ۲تا نقطه داره :/

حوصلم پوکیده🤪🤪🤪

اسم کاربریم محمدعلی اسم پســرمه❤اشتباه تایپ شد نتونستم درستش کنم😤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پینار پیوند پونه پارسا پویا پوریا پریا پروانه پرویز پرستو 

خیلی وقتا مردم در مورد سفر به گذشته فکر میکنن و نگران یه تغییر تصادفی تو زمان حال هستن                                اما هیچکس تو زمان حال فکر نمیکنه که بتونه آینده خودش رو به طور اساسی تغییر بده...!  

پری ۱پری ۲پری دنده به دنده پری بشقاب پرنده😄💃🏼💃🏼

مامانه کوچولوی یه گیلاس و آلبالو کوچولو 😍 ..اگه بارداری یا زایمان کردی حتما تاپیک مخصوص باردارامو بخون🙂تاپیک روزمرگی هامو بخون تا روحت شادشه😂😉

حالا لای لای لای گیلی گیلی گیلی لای لای لالای لای بزن دست قسنگرو 

من به زودی مامان میشم با دعاهای شما یه صلوات برامادرشدنم بفرستید لطفان الهی ک به حاجتایی دلتون برسید ....محمد حافظم قشنگ مادر من میدونم میدونم به زودی ت میای تو شکمم ،آسنا  من  قشنگم با امدنتون به زندگیم زندگیم سرشار از شادی میکنید 

پوریا 

پریا 

پریناز 

پارسا

پریچهر

پدرام

پانته آ

پرستو 

پاشا

پونه 

واسه‌رسیدن‌منوعشقم‌وخوشبختیمون‌یه‌صلوات‌میگی❤️😘گفتی بگو برات حمد بخونم قشنگم🦋🙏🏻دیگه داره میشه ۸سال که خونوادم رضایت نمیدن🥲خدایاکمکم کن🤍

پرستو..پروانه..پرهام..پرویز..پریناز..پری..پوریا..پروین..پارسا..پیمان

تارا...ستار

Maman2niniسابق هستم  از سال 97اینجام.....کاربریم تعلیق شد😒برش نگردوندن رحم نکردن بهم 2هفته التماس کردم جوابی نشد...😐تیکر بارداری نیست عزیزم...تیکر رسیدن به حاجت دلمه💓حالا که امضامو دیدی ی صلوات به خواستم بگو😘💜

پریا

پریسا

پریسان

پرنیا

پرنیان

پرویز

پرستو

پرهام

پدرام

پروانه

سلامممممممممممممممم😂خببب یکم از خودم بگمممم دختر از تبار چرت و پرت😌بی ادب ولی با ادب😐خوشحال ولی ناراحت😣خیلی راز دار و رک😎من بیمارستان به دنیا اومدم💃از بچگی بزرگ شدم😎دوستام رفیقمن😌این وسط مساتام بگم ۱۵ سالمه😑بچه نیستم چون بزرگم😌من همون خار داریم که کلا ۲ نفر میاد تو تاپیکم که یکیشون پست میزارع لطفا برای حاجت رواییم یا صلوات بفرس(البته به جز @یکدانه_هستم چون همیشه هست)😂😭بدشانسم خیلی😂جونم براتو بگه که مخالف شدید شاخ پنداری هستم😌قبول دارم بیشعورم ولی باشعورم😎من همونم که ممکن هارو غییر ممکن میکنم با این اراده 💩 درضمن عزیزی که تاپیک نظر خواهی میزنی عرضه پذیرش انتقاد هم داشته باش نگو اکه مخالفی از تاپیکم برو بیرون چون خودت اگه جنبه انتقاد نداری تاپیک نزدن 💃عههه چقد زیاد شددد تا درودی دیگر بدرود😎چالش ناشناس https://harfeto.timefriend.net/16470335389781