2777
2789
عنوان

امشب خیلی عصبی شدم و افسوس خوردم

177 بازدید | 16 پست

بچه ها تو تاپیک اسکرین شات های همسر اون خانوم تو پربازدید بودم و واقعا افسوس خوردم واقعا عصبی شدم

برای همجنس های بیچاره خودم که تحمل بدبختی و سعی در تغییر مردان و سازش با همه بدبختیارو سیاست میدونن

بیشتر کامنتا این بود که خب ازش چراا پول خواستی نگفتی به غرورش بر میخوره؟

یعنی چی؟ وقتی ازدواج میکنیم کمترین حقوقمون یعنی حق اشتغال و تحصیلمون میوفته دست همسرمون و وقتی استقلال مالی نداریم سر چندقاز باید دلبری کنیم که شاید بهمون بده و وقتی نداد نباید هیچی بگیم ک مبادا به غرور مرددد بر بخوره!

حقیقتا ناراحت شدم برای توسری خوری و بدبختی هم جنسای بیچاره خودم که بهشون تحمیل شده که باید سیاست داشت باید زندگیمونو به هر شکلیه نگه داریم بایددد تحمل کنیم چون این کاریه که زنای خوب میکنن و چقدررررر زیاد بودن این کامنتای زن ستیز کاش به خودمون بیایم به خودمون رحم کنیم هوای همو داشته باشیم برای حقوقمون بجنگیم و انقدر همجنس ستیز نباشم کاش کاش کاش....

تعداد رای : 1
نظرسنجی
1
1
100%
2
0
0%
Feminist�🌻

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کسی که از بچگی تو سری خور بوده و حق انتخاب نداشته. حق ادامه تحصیل نداشته.. شوهرم کرده همین بوده... اصلا نمیدونه بیرون از خونش چی میگذره.. دلخوشی یعنی چه 

خب کاری جز سوختن و ساختن نداره 

ما را از “چوب خدا” ترساندندولی…به “بوسه خدا” امیدوارمان نکردنددر حالیکه خداوند کلامش را با “الرحمن و الرحیم” آغاز می کندبارش بوسه های “بی منت” خداوند را برایتان آرزومندم
ممنم همینو گفتم بعضی خانما هنر درست رفتار کردن را با توسری خوردن اشتباه گرفتن

دقیقا و جالب اینجاس همشونم مادرن

ینی همینو انتقال میدن به بچه هاشون ینی مشکلات ما همینطوری نسل به نسل ادامه داره

Feminist�🌻
کسی که از بچگی تو سری خور بوده و حق انتخاب نداشته. حق ادامه تحصیل نداشته.. شوهرم کرده همین بوده... ا ...

میتونه مطالعه کنه میتونه بجنگه مستقل شه از اون زندگی کوفتی که اوج هنرش تحمل کردنه بیاد بیرون یه الگو باشه واسه بچه هاش 

باید بجنگه و این جنگیدن وقتی شروع میشه که ارزش خودشو بدونه

Feminist�🌻
بچه ها با مزدی ک زود عصبانی میشه صداشو میبره بالا باید چیکا  کرد ؟ همه جوره خوبه ادم زورش میاد ...

نمیدونم ولی من خودم همینجوریم زود جوش میارم زودم آروم میشم اگرم اشتبا کنم حتما عذر میخوام بعدا به نظرم زیاد گندش نکن اگه بهت احترام میذاره و حرمتارو حفظ میکنه و جبران میکنه همه یه عیبی دارن بالاخره

Feminist�🌻
نمیدونم ولی من خودم همینجوریم زود جوش میارم زودم آروم میشم اگرم اشتبا کنم حتما عذر میخوام بعدا به نظ ...

ده دقیقه بعدش انگار ن انگار داد زده ولی من خیلی اذیت دارم میشم در حدی ک دلم میخواد جداشم صدا بلند نشنوم آما بچم ی سالشه 

ده دقیقه بعدش انگار ن انگار داد زده ولی من خیلی اذیت دارم میشم در حدی ک دلم میخواد جداشم صدا بلند نش ...

توهم داد میزنی وقتی داد میزنه یا سکوت؟

تا الان بهش گفتی حستو؟

بی احترامیم میکنه؟

Feminist�🌻