2777
2789
چه جالب بعد بحث دوباره عین سابقین؟

وقتی اختلاف نظر پیش میاد یه فرصت میدیم که حالا اون هیجان یا ناراحتی کم بشه حدود یکی دو ساعت بعد میشینیم در موردش صحبت میکنیم و تمام چیزهای ناراحت کننده را مطرح میکنیم تا بلاخره به یه اشتراک و تفاهم برسیم بعد هم که دیگه حل شده عادی هستیم کاملا

من یک مادرم، مادری بدون زایمان اما عاشق فرزندانم. حس شیرین مادریم را با هیچ لذتی تغییر نخواهم داد.     
الهییی چه باحال😍😂😂من اون لحظه قاطی میکنما وقتی ناراحتم یاعصبانی دوس ندارم پیله کنن

خب من عقدم میرم خونشون نمیتونم داد بزنم 🤣

نمیدونم کجایِ دنیا و با چه حالی هستی که اینو میخونی، اما یادت نره: غم همیشه انقد پر رنگ نمیمونه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یبارم شب قهر کردیم و خوابید طاقتم نگرفت با رژ رو اینه براش نوشتم دوستت دارم صبح دیده بودش کلی ذوق کر ...

ای جااانم چه کارخوبی کردی باید دل بزرگی داشته باشی که ناراحت باشی ازاینکارا بکنی

وقتی اختلاف نظر پیش میاد یه فرصت میدیم که حالا اون هیجان یا ناراحتی کم بشه حدود یکی دو ساعت بعد میشی ...

درک وشعورتون قربون ،چقدر خوبه که اجازه نمیدین فضای خونه متشنج شه ❤

درک وشعورتون قربون ،چقدر خوبه که اجازه نمیدین فضای خونه متشنج شه ❤

ممنون عزیزم ❤🥰، بله خوشبختانه این مسائل خیلی برای همسرم مهمه حتی بیشتر از من 

من یک مادرم، مادری بدون زایمان اما عاشق فرزندانم. حس شیرین مادریم را با هیچ لذتی تغییر نخواهم داد.