@دختر_گرانبها سلام عزیزم امیدوارم پیام منو بخونید و بهم کمک کنید
من حدودا یک سال به یه آقای در ارتباط بودم که فامیلم هم بودن و رفت و آمد زیادی داشتیم . همه چیز اولش خوب بود و عالی پیش میرفت فقط مشکلی که بود من واقعا به خاطر اینکه اولین رابطم بود و سخت بود برام ارتباط با جنس مخالف یکم توی ابراز احساس کردن و محبت کردن خسیس بودم و خیلی سرد !
اما ایشون میدونست که خیلی دوستش دارم .
خلاصه همه جوره باهام کنار اومد و واقعا کنارش خوشحال بودم تا اینکه ضربه روحی بدی بهش وارد شد ولی بازم تو اون شرایط تلاش میکرد برای برقراری ارتباط با من .
اما کمکم حس میکردم که رابطمون داره رو به سردی میره و دعوا ها شروع شد و اکثر دعوا ها سر این بود که ایشون آدمی اجتماعی بودن بر عکس من و ارتباط دوستانه با جنس مخالف داشتن و منم مخالف بودم و نمیدونستم چطور مطرح کنم همین میشد که هر سری دعوا میشد و دور تر میشدیم ما .
تا اینکه ایشون با یه دختر خانم دوست شدن که دوست مشترکی هم داشتن و به گفته خودشون ارتباط معمولی بود و از روز اول هم ایشون منو به دوستشون معرفی کردن و گفتن که در ارتباط هستن.
ولی من حس میکردم رابطمون داره خیلی بد میشه اما نمیدوستم چیکار کنم یه روز از فامیل این آقا دختری اومد و با من صحبت کرد و شروع کرد زمینه شک رو فراهم کرد . همین شد که روزی که بیرون رفته بودیم من بهش گفتم گوشیتو بده . میخواستم صفحه چتش با دوستش رو بخونم و مطمئن بشم که فقط دوستن! گفت نمیدم و یعنی چی از این کار خوشم نمیاد من حریم شخصی داریم و همین شد که دعوامون شد باز سر این دختر و بی توجه به اصرارش برای ادامه به طرز بدی جدا شدم .
چند روز بعدش که با دوستام صحبت کردم گفتم شاید روشم درست نبوده و رفتم که آشتی کنیم و ایشون گفتن که حرف های سنگینی بهم زدی و من دیگه صلاح نمیبینم رابطه ادامه پیدا کنه . اینم بگم ایشون خیلی ادعاش میشد من رو زیاد دوست داره اما همیشه میگفت عاشقت نیستم! ولی خیلی دوستت دارم. از عشق میترسید از اینکه بگه عاشقه فراری بود .
ارتباط ما تموم شد و یک ماه بعد ایشون پیام داد و ابراز دلتنگی کرد اما هیچ حرفی از برگشت نزد منم چیزی نگفتم و تموم شد رقت .
الان من موندم باید چیکار کنم اصلا پیامی باید بدم یا بذارم خودش بیاد و اگر اومد در رابطه با مشکلاتی که داریم چجوری رفتار کنم مخصوصا اون دوستش که اصلا دوست ندارم باهاش ارتباط داشته باشه .
بنظرتون بگم هر موقع حس کردی عاشقی بعد بیا ؟
واقعا موندم چ رفتاری نشون بدم و مقصر اصلا کی بوده .
همین شد که ازتون میخوام یه کمک بکنید بهم و مشاوره ای در این مورد ها بهم بدید . ممنونم ❤️
@دختر_گرانبها