2777
2789
عنوان

به مشاور نیاز دارم.

75 بازدید | 2 پست

برای رابطم کمک می‌خوام . کسی رو میشناسید ! رایگان باشه و توی واتساپ صحبت کنم . یا هزینه کم 

هرگز از یاد نبرم آنکه مرا ، بی سر و سامان خودش کرد . هرگز از یاد نبرم آنکه مرا ، اسیر چشمان خودش کرد .هرگز از یاد نبرم من ، که دلم را به که دادم ! هرگز از یاد نبرم من ، که به پای که فتادم . آن قدر از تو نوشتم ، که خودم رفته ز یادم.هرگز هرگز نکنم نگاهی به نگاه کسی ، که اگر تو به داد دلم نرسی میمیرم ! 💜💙( کاربری متعلق به یک نفر نیست ) 

مشاوره در هرخصوصیبا تلفن۱۴۸۰

قسمتی از سخن های کوروش کبیر:بودن با کسی که دوستش نداری و نبودن با کسی که دوستش داری همش رنج و عذاب است.پس اگر همچون مثل خود نیافتی مثل خدا تنها باش.واگر یافتی او را چنان حافظ باش که گویا جزوی از وجود توست.

@دختر_گرانبها   سلام عزیزم امیدوارم پیام منو بخونید و بهم کمک کنید 

من حدودا یک سال به یه آقای در ارتباط بودم که فامیلم هم بودن و رفت و آمد زیادی داشتیم . همه چیز اولش خوب بود و عالی پیش می‌رفت فقط مشکلی که بود من واقعا به خاطر اینکه اولین رابطم بود و سخت بود برام ارتباط با جنس مخالف یکم توی ابراز احساس کردن و محبت کردن خسیس بودم و خیلی سرد ! 

اما ایشون میدونست که خیلی دوستش دارم .

خلاصه همه جوره باهام کنار اومد و واقعا کنارش خوشحال بودم تا اینکه ضربه روحی بدی بهش وارد شد ولی بازم تو اون شرایط تلاش می‌کرد برای برقراری ارتباط با من .

اما کم‌کم حس میکردم که رابطمون داره رو به سردی می‌ره و دعوا ها شروع شد و اکثر دعوا ها سر این بود که ایشون آدمی اجتماعی بودن بر عکس من و ارتباط دوستانه با جنس مخالف داشتن و منم مخالف بودم و نمی‌دونستم چطور مطرح کنم همین میشد که هر سری دعوا میشد و دور تر می‌شدیم ما .

تا اینکه ایشون با یه دختر خانم دوست شدن که دوست مشترکی هم داشتن و به گفته خودشون ارتباط معمولی بود و از روز اول هم ایشون منو به دوستشون معرفی کردن و گفتن که در ارتباط هستن.

ولی من حس میکردم رابطمون داره خیلی بد میشه اما نمیدوستم چیکار کنم یه روز از فامیل این آقا دختری اومد و با من صحبت کرد و شروع کرد زمینه شک رو فراهم کرد . همین شد که روزی که بیرون رفته بودیم من بهش گفتم گوشیتو بده . میخواستم صفحه چتش با دوستش رو بخونم و مطمئن بشم که فقط دوستن! گفت نمیدم و یعنی چی از این کار خوشم نمیاد من حریم شخصی داریم و همین شد که دعوامون شد باز سر این دختر و بی توجه به اصرارش برای ادامه به طرز بدی جدا شدم .

چند روز بعدش که با دوستام صحبت کردم گفتم شاید روشم درست نبوده و رفتم که آشتی کنیم و ایشون گفتن که حرف های سنگینی بهم زدی و من دیگه صلاح نمیبینم رابطه ادامه پیدا کنه . اینم بگم ایشون خیلی ادعاش میشد من رو زیاد دوست داره اما همیشه می‌گفت عاشقت نیستم! ولی خیلی دوستت دارم. از عشق میترسید از اینکه بگه عاشقه فراری بود .

ارتباط ما تموم شد و یک ماه بعد ایشون پیام داد و ابراز دلتنگی کرد اما هیچ حرفی از برگشت نزد منم چیزی نگفتم و تموم شد رقت .

الان من موندم باید چیکار کنم اصلا پیامی باید بدم یا بذارم خودش بیاد و اگر اومد در رابطه با مشکلاتی که داریم چجوری رفتار کنم مخصوصا اون دوستش که اصلا دوست ندارم باهاش ارتباط داشته باشه .

بنظرتون بگم هر موقع حس کردی عاشقی بعد بیا ؟

واقعا موندم چ رفتاری نشون بدم و مقصر اصلا کی بوده .

همین شد که ازتون می‌خوام یه کمک بکنید بهم و مشاوره ای در این مورد ها بهم بدید . ممنونم ❤️

@دختر_گرانبها  

هرگز از یاد نبرم آنکه مرا ، بی سر و سامان خودش کرد . هرگز از یاد نبرم آنکه مرا ، اسیر چشمان خودش کرد .هرگز از یاد نبرم من ، که دلم را به که دادم ! هرگز از یاد نبرم من ، که به پای که فتادم . آن قدر از تو نوشتم ، که خودم رفته ز یادم.هرگز هرگز نکنم نگاهی به نگاه کسی ، که اگر تو به داد دلم نرسی میمیرم ! 💜💙( کاربری متعلق به یک نفر نیست ) 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.