2777
2789
عنوان

انگار وارد فصل جدیدی از زندگی شدم

435 بازدید | 9 پست

سلام به همه دوستان

تقریبا بعد از حدود ۵ ۶ ماه اومدم اینجا و دیدم عزیزانی سراغم رو گرفتن

حقیقتا خوشحال شدم از اینکه کسانی به یاد من بودن و ممنونم از همه

فصل جدید زندگی!

تقریبا آخرهای مرداد بود که تصادف شدیدی کردم

تا یک ماه پیش تو کما بودم و یک ماه هم طول کشید تا بهتر شم و اثرات کما در بدنم کمتر شه

همسرم که روز و شب خودش تو بیمارستان بالای سرم بود

و بچه هام که این چندماه خیلی بهشون سخت گذشت

وقتی بهوش اومدم تازه پروسه سخت زندگی شروع شد اوضاع از کنترلم خارج شده بود و انگار تو خونه غریبه بودم و گیج میزدم

اما رفته رفته بهتر شد

حالا که بهتر شدم اما همه چیز برام فرق کرده

انگار همه چیز رنگ جدیدی گرفته

من تا مرگ رفتم و برگشتم

حالا انگار دلم میخواد با تمام وجودم نفس بکشم و زندگی کنم و از تماشای عزیزانم لذت ببرم

هر چند مشکلات به قوت خودشون باقی اند

ولی حقیقتا انگار وارد یک فصل جدید شدم

فصلی که دلم میخواد توی این فصل قدر داشته هام و زندگیم رو بیشتر بدونم

چیشدع

من نمی‌خوام مشکلاتمو حل کنی نمیخوام ناراحتی هامو باهات شریک شم خودم از پسشون برمیام ولی تو فقط اون آغوش گرمی باش که وقتی از جنگیدن خسته میشم، بهش پناه ببرم همین 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خداروشکر

یه سوال  تو کما چیزای خاصی ندیدید؟   صدا هارو میشنویدید

🖤 دلم میسوزد و کاری ز دستم بر نمی اید 🖤باز میشه این در صبح میشه این شب  صبر داشته باش 🖤گر تو با بد، بد کنی! پس فرق چیست؟!💙یا حسین ادرکنی   یابالغوث ادرکنی 💙.. با گریه هام میاد غم هامو حل کنه   نزدیک میشه تا منو بغل کنه   از اسمون شهر خیلی پایین تره    درو که وا کنی💙 خدا 💙پشت دره   چشمامو بستم از کنارش رد شدم   چشماشو بسته تا نبینه بد شدم   هرکاری میکنم ازم نمیگذره  حسی که بین ماست از عشق بیشتره....     با خوشحالی دیگران خوشحال شو!  نوبت توهم میرسه😘😉     میشه برای حاجتم یه صلوات بهم هدیه بدی 😘        خداوند فرمود: با زبانی دعا کن که با آن گناه نکرده باشی تا دعایت مستجاب شود !!!به دیگران بگو برایت دعا کنند چون با زبان آنها گناه نکرده ای. 💙اباصالح التماس دعا هرکجا رفتی یاد ما هم باش
خداروشکر یه سوال  تو کما چیزای خاصی ندیدید؟   صدا هارو میشنویدید

نه چیز خاصی نمی دیدم

ولی اواخرش صداهای خاص رو مثل صدای همسرم یا پسرام می شنیدم و بعدا گفتن که بهشون واکنش نشون میدادم