2777
2789

ممنونم 

لاااااایک نکن، تو رو ارواح هر کی دوست داری لایک نکن. لایک کنی فحش میدم😁 ( یه دختر مردادی ام😍🕊️)

من راجع به رفع تیرگی  های کشاله ران اطلاعات دارم 

با افتخار ماما هستم🥰...لطفا برای مشاوره مجانی تقاضا ندید...مشاوره مجانی نمیدم... و اسنپ دکتر مجانی هم نیستم😐 دست بکن تو جیبت زنگ بزن اسنپ دکتر..🙂

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من راجع به رفع تیرگی  های کشاله ران اطلاعات دارم

شنیدم میگن کرم آلفا هیدروکسی ده درصد خوبه برا برطرف کردنش درسته؟

ماسک گلاب و جوش شیرین چی؟

لاااااایک نکن، تو رو ارواح هر کی دوست داری لایک نکن. لایک کنی فحش میدم😁 ( یه دختر مردادی ام😍🕊️)
بفرمایید

آنلاین شاپ معتبر نمی‌شناسیم برا گرفتن سرم اوردینری و تونر بادی شاپ یا پیکسی؟

شنیدم میگن کرم آلفا هیدروکسی ده درصد خوبه برا برطرف کردنش درسته؟ ماسک گلاب و جوش شیرین چی؟

راه حل های دیگه هست و کلا گیاهی

با افتخار ماما هستم🥰...لطفا برای مشاوره مجانی تقاضا ندید...مشاوره مجانی نمیدم... و اسنپ دکتر مجانی هم نیستم😐 دست بکن تو جیبت زنگ بزن اسنپ دکتر..🙂
من خودم دوره های تخصصی پوست و مو رودیدم وخودم فروشنده ام🙂

آنلاین شاپ معتبر می‌خوام ک محصولات پوستی خارجی اصل داشته باشن

من راجع به رفع تیرگی  های کشاله ران اطلاعات دارم

برای زیر بغل چه پیشنهاد میدین؟

میخواهم بیشتر کتاب بخوانم📚 اگر کتابی رو مشناسین که مفید بوده رو بهم معرفی کنید🙏برای رسیدن به هدفام تلاش کنم.💪 دعا کنیم برای همو آرزوهای خوبو امید داشته باشیم به امروز.. به فردا؛بهفردا ها.
در خدمتم

آنلاین شاپ معتبر نمی‌شناسین برا گرفتن سرم اوردینری و تونر بادی شاپ یا پیکسی؟

میشه راهنمایی کنید؟

آره مفصله یه کم..یه پیام pv بده وقت کردم بهت میگم 

آره مفصله یه کم..یه پیام pv بده وقت کردم بهت میگم 

چشم .درخواستمو قبول کنید لطفا