2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله من با کمک ورزش پیاده روی رژیم غذایی و داروهای دکتر یکسال طول کشید تا نتیجه بگیرم ولی خداروشکر نتیجه گرفتم

خداروشکر منم مامان شدم انشاالله قسمت همه منتظرا  

سفت و سخت دنبال درمانش باش عزیزم ...نذار به حال و روز من برسی ...من ۱۰ساله ازدواج کردم بچه ندارم هرروزم بدتر روز قبل میشم😔

از دردسخن گفتن و از دردشنیدن باادم بی درد، ندانی که چه دردیست😔 ازته دلت برای همه منتظرها و من دعاکن  مرسی دوستم...
من تنبلی تخمدان دارم ۴ ماه اقدامم فعلا خبری نیست 

تو نافت ۷ شب متوالی  هرشب  روغن سیاهدونه بریز و با پنه و چسب تا صبح بمونه 

کمرتونم روغن بمال 

صبحا صبحونه سه شبره ارده یه روز درمیون بخور 

سردیجات  رو حذف کن 

سییاهدونه عسل شبی یه قاشق چایخوری 

قرص ژل رویال از داروخونه بخر بخور 

مث چی

دکتر طب سنتی برو بهت دارو میده حجامتت میکنه ..بهت میگه چیا نخوری چیا بخوری..بادکش گرم میندازه

لینک چت ناشناسم   https://abzarek.ir/service-p/msg/2314532                      پارادوکس یعنی  ندارمت ولی گاهی فکر از دست دادنت دیوانه ام میکند ...🙂