2777
2789
عنوان

یه کتاب بگین مث دنیای سوفی باشه

616 بازدید | 51 پست

یا ۱۹۸۴

my life is going on ...                                                                                                                             یه کنکوری شطرنج باز 

نخوندم دنیای سوفی یا 1984 رو ک بر اساس اون بگم 

دهه هشتادی هایی ک براشون جک میساختن، صبور ترین نسل از آب در اومدن.اونا شاهد قتل هم نسل هاشون ب دست پدر،همسر یا برادر شون بودن!شاهد کرونا درست وسط آرزو هاشون بودن!اونا مجازی تحصیل کردن در حالی ک کنکور واقعی تو راه بود!ولی بازم برای رویا هاشون جنگیدن!        #احمقهارو_معروف_نکنیم                      فاز اون 16 میلیون نفری ک دنیا جهان بخت رو فالو کردن اصلااااا نمیفهمم!!!                            ? are we too young for this                               آیا ما برای این خیلی کوچک نبودیم؟ !

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

1984 قشنگه؟

بستگی داره سلیقتون چطور باشه 

من خوشم اومد ولی دوستم که ژانرای عاشقانه دوست داشت خوشش نیومد

my life is going on ...                                                                                                                             یه کنکوری شطرنج باز 
کوری مزرعه حیوانات 

کوری راجب چیه ؟

بستگی داره سلیقتون چطور باشه  من خوشم اومد ولی دوستم که ژانرای عاشقانه دوست داشت خوشش نیومد

دخترپرتقالی رو از یوستین گردر خوندم قشنگه.

من با این تاپیک به قانون جذب ایمان آوردم https://www.ninisite.com/discussion/topic/3002093/%D8%AA%D9%85%D8%A7%D9%85-%D8%B1%D9%85%D9%88%D8%B2-%D9%82%D8%A7%D9%86%D9%88%D9%86-%D8%AC%D8%B0%D8%A8?page=4
کوری مزرعه حیوانات 

شما شطرنجم بازی میکنید ؟

دخترپرتقالی رو از یوستین گردر خوندم قشنگه.

کتابای فلسفه ای دوست دارین ؟

۱۹۸۴ سیاسی طوره

کتابای فلسفه ای دوست دارین ؟ ۱۹۸۴ سیاسی طوره

من بیشتر کتاب هایی با بار روانشناسی خوشم میاد

من با این تاپیک به قانون جذب ایمان آوردم https://www.ninisite.com/discussion/topic/3002093/%D8%AA%D9%85%D8%A7%D9%85-%D8%B1%D9%85%D9%88%D8%B2-%D9%82%D8%A7%D9%86%D9%88%D9%86-%D8%AC%D8%B0%D8%A8?page=4
سوفی چجور بود 🤔🤔

درمورد فلسفس در قالب یه داستان

از بیشتر فیلسوفای معروف صحبت میکنه مث ارسطو افلاطون دکارت و ...

اما طوریه که ادم از خوندش خسته نمیشه

من بیشتر کتاب هایی با بار روانشناسی خوشم میاد

متاسفانه من فقط کتابای روانشناسی زرد خوندم :)