2777
2789
عنوان

مردانی که زن و بچه های خودشون رها کردند....

| مشاهده متن کامل بحث + 1827 بازدید | 153 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدا لعنتشون کنه اره تقاصش همینه ک از خودش بزرگتر فرار کرده قدر زن بچه خودش نمیدونه اون زنه هم یه روزی بهش خیانت میکنه یا یه کاری بهاش میکنه خودش پشیمون میشه خدا جای حق نشسته از هر دست بزنی از همون دست میخوری

اره یه مورد دیدم . 

ازدواج کرده .

الان هیچکس ادم حسابش نمیکنه . پسر اون زنه حتی دس روش بلن کرد . هیچکس به خودش و زنش احترام و ارزش نمیدن .. کلا رهاش کردن . 

همسایمون بود .رفتن ا اینجا . 

الانم مستاجرن .  میگن  اقاه معتاد شده .

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

بله دیدم متاسفانه

فعلا که با اون یکی زنه داره عشق و حال میکنه

😡وقتی مخاطبم تو نیستی ،تحت هیچ شرایطی ریپلای نکن که بخوای افکار پوسیده خودت رو به زور تو مغز من بچپونی،چون اینقدر لجباز هستم که تا ته دنیا باهات کل کل کنم،حتی اگر به قیمت حذف کاربری جفتمون تموم شه..پس وقتی جوابمو بده که فقط مخاطب حرفم تویی.تاماااااام😡
اونم رفت با یکی دیگه؟

اره رفت با دوس دختره زمان مجردیش

نفریت بچه من همیشه پشتشه

من قلبم خیلی شکسته خیلی تنهام جز شما نی نی سایتیا کسیو ندارم میشه دعام کنید؟!دارم سقوط میکنم  

به هر حال همشون بدبخت میشن . اواره میشن .‌هیچکسم‌خبردار نمیشه 

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

الهی آمین

خدا بهت ارامش بده عزیزدلم

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻