2777
2789
عنوان

زایمان طبیعی بدون درد

171 بازدید | 8 پست

سلام

یه سوال داشتم،کسایی که زایمان طبیعی با اپیدورال انجام دادن،

بعداز زایمان عوارض داشت براشون؟

و اینکه من می خوام تو یه شهر دیگه زایمان بکنم، برای زایمان طبیعی اپیدورال باید با بیمارستان از قبل هماهنگ بشم؟یا به یکی از پزشک زنان اون شهر مراجعه کنم و پرونده باز کنم تا ایشون هماهنگ کنن!؟یا چجوری؟کسی اطلاع داره!؟ممنون میشم راهنمایی کنید،

پسرم😍

برای اپیدورال اول از لحاظ بدنی باید اوکی باشی

با افتخار ماما هستم🥰...لطفا برای مشاوره مجانی تقاضا ندید...مشاوره مجانی نمیدم... و اسنپ دکتر مجانی هم نیستم😐 دست بکن تو جیبت زنگ بزن اسنپ دکتر..🙂

البته بدون درد نیست . ولی خیلی خوبه .

برا من که عوارضی نداشت . از قبل هماهنگ کرده بودم با دکترم که متخصص بیهوشی برای تزریق حضور داشته باشه اون روز

وفا کنیم و ملامت کشیم و خوش باشیم ، که در طریقت ما کافریست رنجیدن ....

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برای اپیدورال اول از لحاظ بدنی باید اوکی باشی

اینو کی تشخیص میده؟ منظور باید با بیمارستان مورد نظر وپزشک اون بیمارستان هماهنگ کنم؟ یا با یکی از پزشک اون شهر هماهنگ شم و مراجعه کنم تا تشخیص بده؟

پسرم😍
البته بدون درد نیست . ولی خیلی خوبه . برا من که عوارضی نداشت . از قبل هماهنگ کرده بودم با دکترم که ...

دکترتون،پزشک همون بیمارستان بودن؟ پس من باید تو اون شهر به یه پزشک مراجعه کنم و پرونده باز کنم تا هماهنگ کنه با بیمارستان؟

پسرم😍
دکترتون،پزشک همون بیمارستان بودن؟ پس من باید تو اون شهر به یه پزشک مراجعه کنم و پرونده باز کنم تا هم ...

بله برای همون بیمارستان بود .

خیلی ممنون از راهنماییتون😍 هزینش چقدر شد؟

من بیمه نفت بودم . رایگان شد تو خود بیمارستان نفت . کلا سزارین هم تقریبا رایگان بود برامون . ولی من طبیعی خواستم .