2777
2789
عنوان

شوهر

231 بازدید | 17 پست

سلام دوستان هرکی میتونه کمک کنه واقعا داغونم

من ۱۱ ساله اذدواج کردم تازگیا شوهرم بهم بی توجه شده منم فکر میکنم تکراری شدم قبلنا خیلی براش مهم بود که تو رابطه منم لذت ببرم ولی الان فقط خودش 

هم تو رابطه بهم توجه نمیکنه وهم ...

راستش یسره سرش تو گوشیه فیلم میبینه گیم اف ترونز یا فیلم ویچر 

منم که حوصله اینا رو ندارم فقط خاتون میبینم

کلا قبلنا همیشه میگفت زن نگهداری میخاد و...انگار این ی دکتره حالا انقد بی خیال شده

افسرده شدم شبها هم باهم نمیخابیم من ۱۱ میخابم میگه تو برو بخواب من ی سریال وببینم

بعد ۳ شب میاد بخوابه

واقعا اینو میدونم بهم خیانت نمیکنه ولی خیلی حرص میخورم انقد بهم بیتوجهه انگار زن باید بپزه وبشوره وبصابه وهر وقتم نیاز داشت پیشش بخوابه

تو رابطه هم هیچ حسی ندارم🥺🥺

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باهم حرف بزنید بیشتر چایی بیار بشین پیشش شروع کن حرف بزن راجب زندگی (غر نه) حرف و مرور خاطره های خوب عاشقانتون

بعدم که یه تغییری توی ظاهرتم بده شوخی و کارای جدید کن

این یکنواختی بعد چن سال زندگی طبیعیه ولی هزار جور کار و روش هس ک از یکنواختی در بیاریش

چه بد .خب منم ۱۴ ساله ازدواج کردم اگه بگم نه مثل قبلناست دروغ گفتم.منم برام زیاد مهم نیست .فیلم‌میبینم و مشعول میکنم خودمو.ولی اینم بی تاثیر نیست که شوهرم شبا ساعت ده میرسه خونه و خسته اس کلا حوصله و حالی براش نمیمونه😐😔

یاشاسین آذربایجان💓✌

خواسته هاتو به زبون چرب و نرم و با سیاست ازش بخواه 

مثلا ازش تعریف کن بگو تو رابطه خیلی خوبی و از اون حرفا😂اینجوری بیشتر مشتاق میشه تو رابطه بهت توجه کنه

زندگیتونم سعی کن از یک نواختی دربیاری

مثلا واسه روز مرد یا تولدش سوپرایزش کن

غذاها جدید درست کن

برنامه مسافرت یا گردش بریز

وقتی فیلم میبینه پفیلا درست کن برو کنارش ببین و...

حالاتوخداتوشکرکن دعواندارین ماهر روزدعواداریم الانم وومدم خونه پدرم طلاق لگیرم واقعا دبگه تحمل ابنهم ...

دعوا هم میشه دیگه بینمون سرد شده وقتی عشق نباشه گذشت هم نیس مشاوره رفتی؟؟ بی خیاله یا خیانت میکنه بهت؟

خواسته هاتو به زبون چرب و نرم و با سیاست ازش بخواه  مثلا ازش تعریف کن بگو تو رابطه خیلی خوبی و ...

پریا جون مرسی از راهنماییت خوشم اومد اره شاید ازش تعریف کنم بیشتر توجه کنه ❤❤