یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
*امضای هرکس مربوط به خودشه،امیدوارم اینو درک کنید* نه میبخشیم،نه فراموش میکنیم اثر ظلم محال است به ظالم نرسد🕊 پروفایلم عکس حنانه عزیزم،قهرمانم💚 بی حس شدگان را چه غم از خنجر بعدی؟! وای از آن روز که کینه حکم رانی کند! هر وقت تازه عروسمان به بالین همسرش برگشت،هروقت محمدرضا دوباره دخترش را در آغوش کشید و هروقت حسینعلی فارغ التحصیل شد زندگی عادی جریان پیدا میکند... **به قول خودتون حلال نمیکنم اگر به خاطر امضام گزارش بزنی(که زدی)** اگر جوابتون رو کوتاه میدم ناراحت نشید،خوب بلد نیستم🥴 یکروزی باران میبارد،آرام آرام میشوید غمها،ساحل میگیرد رنگ دریا،این نیز بگذرد...
👈 من مادر یک کودک اتیسم هستم توجه کنید از این بعد در تاپیک های متفرقه ام به سوالات در مورد اختلال اتیسم هست پاسخ نمیدهم لطفا در تاپیک هایی که موضوع شون و عنوان شون اتیسم هست سوال خودتان بپرسید ممنونم که رعایت میکنید منم یک انسانم گاهی دوست دارم از دنیای اتیسم دور باشم و تاپیک های غیر اتیسم بزنم 😊
منم ۵ سالی میشه اشنا شدم ولی هربار میخوام دیگه نیام اکانتمو میترکونم🤣باز کرمم میلوله از بیکاری میام
من یک بار رفتم خودم بعد 6 ماه خواستار برگردوندن کاربریم شدم
چند بارم تعلیق شدم به لطف دوستان همین اخریش 20 دی امسال ولی به لطف نی نی سایت و دوستانم و خودم برم گردوندن
👈 من مادر یک کودک اتیسم هستم توجه کنید از این بعد در تاپیک های متفرقه ام به سوالات در مورد اختلال اتیسم هست پاسخ نمیدهم لطفا در تاپیک هایی که موضوع شون و عنوان شون اتیسم هست سوال خودتان بپرسید ممنونم که رعایت میکنید منم یک انسانم گاهی دوست دارم از دنیای اتیسم دور باشم و تاپیک های غیر اتیسم بزنم 😊
من یک بار رفتم خودم بعد 6 ماه خواستار برگردوندن کاربریم شدم چند بارم تعلیق شدم به لطف دوست ...
یسریا اینجا مریضن من از ترس خیلی از تاپیکا شرکت نمیکنم اخریش همین امروز یه خانم تاپیکزدا بود حسادت میکرد با خواهرشوهراش که تیپمیزنن ک دماغ عمل کردن بعد من و چن نفر دیگه گفتیم این حسادته میگفت نه تعجبه😐 اخرشم اومد تاپیکم به عکس بچم گیر داد به بچه رحم نکرد بچه ۳ ماهم