من اوایل چینی داشتم، سنگین بود، و چون مربع بود یه ذره شستن سخت بود
بعد شیشه های رنگی خریدم، بیضی بود، خوشگل و شاد و سبک، ولی بعد سه سال خش افتاده بود
الان آرکوپال خریدم، گرد هست، فعلا راضیم
🖤🖤از حسین ابن علی هر چه بخواهی بدهد، تو زرنگ باش و از او نسل علیدوست بخواه🖤🖤 Good behavior is very powerful; like a good medicine! #pharmacist لطفاً اگر سؤالی دارید، تو یکی از تاپیکهای خودم بپرسید. من خوشحال میشم اگر بتونم کمکتون کنم ولی متأسفانه نمیتونم همه اعلانهام رو چک کنم.
یه شش نفره خریدم، ولی چون همه ظرفارو ظرفشویی میشوره، احساس کردم کم هست، یکی دیگه هم خریدم
🖤🖤از حسین ابن علی هر چه بخواهی بدهد، تو زرنگ باش و از او نسل علیدوست بخواه🖤🖤 Good behavior is very powerful; like a good medicine! #pharmacist لطفاً اگر سؤالی دارید، تو یکی از تاپیکهای خودم بپرسید. من خوشحال میشم اگر بتونم کمکتون کنم ولی متأسفانه نمیتونم همه اعلانهام رو چک کنم.