2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من دوتا نهفته جراحی کردم دردی ک زیاد باشه تا سه روز بعدش ب روال عادی تا یه هفته هنوز یکم اذیتی بخیه رو ک کشیدی تقریبا راحت میشی

مامانم همیشه میگه من ۹ ماه سختی کشیدم ک قلبت شکل بگیره نذار یکی تو ده ثانیه بشکونه بره
من دوتا نهفته جراحی کردم دردی ک زیاد باشه تا سه روز بعدش ب روال عادی تا یه هفته هنوز یکم اذیتی بخیه ...

ایشالا ک تموم بشه من انقدر مسکن خوردم معدم داغون شده

من جراحی کردم حتی همون شبم درد نداشتم فقط چون جراحی سختی بود تا یه هفته یکم با مراعات غذا میخوردم وگرنه حتی برا دردش همون شب اثر بی حسی رفت یه مسکن خوردم اونم درد غیر قابل تحمل نبود از فرداش که دیگه اوکی مسکنم نخوردم 

وای خدا خون ریزی یا درد؟

تا یه هفته خونریزی داشت همش میرفتم مطب شست و شو و تعویض پانسمان ، 

تا چند وقتم درد داشتم بعدشم حفره ایجاد شده بود همش هرچی میخوردم میرفت توش گیر میکرد و به سختی با شستشو به زور میتونستم بیارمش بیرون

ن زده بخیه و خیلی هم بد زده ک ی کمش به لپم گیر کرده میخندم پاره میش 

پس خوبه که بخیه زده زودتر جوش میخوره 

واسه منو بخیه نزد باز مونده بود تا یه هفته فقط گاز استریل توی دهنم بود حالم بهم میخورد

خدا لعنتش کنه دکترمو هیچوقت یادم نمیره چه عذابی کشیدم 

از اون موقع از دندونپزشکی میترسم

ایشالا ک تموم بشه من انقدر مسکن خوردم معدم داغون شده

منم همینطور روزی ۱۰ تا کپسول میخوردم بیشتر معده درد اذیتم میکرد 

ان شالله زودی خوب بشه🌺

مامانم همیشه میگه من ۹ ماه سختی کشیدم ک قلبت شکل بگیره نذار یکی تو ده ثانیه بشکونه بره